''Ik vraag het nog één keer, anders flikker ik ze kapot'' ~ Utopia Gekte

12/12/2015

''Ik vraag het nog één keer, anders flikker ik ze kapot''

Bjorn hoeft absoluut geen Utopiaan van het jaar te worden

De markt is inmiddels al weer even afgelopen, maar we hebben nog niet over alles geschreven. Om kwart over zes werd Utopia Gekte weer genoemd op de streams. Dit keer door Bjorn toen een paar dames lieten weten dat ze de forums lezen. ''Utopia gekte en zo?'', reageerde Bjorn daarop. Volgens de bezoeksters is dat interessanter dan de tv. Op de tv mis je eigenlijk alles wat belangrijk is. Ruzies worden wel uitgezonden. Bjorn zegt telkens te horen dat hij gemeen doet tegen Cees. ''Gemeen tegen Cees?'', vraagt Bjorn zich nogmaals hardop af alsof hij iets raars zegt. Bjorn begint ook over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Hij hoeft absoluut geen Utopiaan van het jaar te worden. Volgens hem zijn er personen die het wel heel graag willen. ''Laat hun lekker winnen, dan is hun Utopia geslaagd''. Bjorn's Utopia is namelijk al lang geslaafd. Wel wil hij waardering, maar dat willen ze volgens hem allemaal. Nogmaals begint hij over Cees. Bjorn hoorde telkens dat hij lelijk zou doen tegen Cees, maar hij hoorde het ook andersom. Dat Cees achter zijn rug om ook over hem lult. De bezoekers vertellen dat er word geknipt en geplakt.

Om kwart over zeven halen Gina en standhouder Dennis alles uit de kast om nog oliebollen en appelbeignets te verkopen aan een dame. Maar de dame wil niet. Als Mark even later erbij komt staan lijkt hij zijn handen ergens aan te branden. ''Kan ik niet weten dat dat heet is'', laat Gina weten. ''Af en toe denk ik kom je nou uit een ei of ben je gewoon dom'', reageert Mark. ''Nee, ik ben niet dom'', roept Gina snel. Omdat er nog heel veel oliebollen over zijn besluiten Gina en Dennis er een korting in te gooien. ''Twintig oliebollen voor een tientje. Leuke aanbieding''. Na afloop van de markt om kwart over acht wil Cees een dansje doen met Ramona, maar Ramona zegt ''zo moe'' te zijn. ''Een andere keer''. Cees vraagt dus maar aan Bas hoe het ging. Het ging goed met de verkoop van Glühwein, chocomelk en dergelijke laat Bas weten. ''Lekker gedraaid?'', vraagt Cees dan. ''Mwah rustig'', laat Bas weten. Om half tien is er een centraal geweest om de markt te evalueren. Daar straks meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte. Na het centraal is er inmiddels ook weer van alles gebeurd. Cees merkt op dat er allemaal waterschade is aan de ansichtkaarten. Ze zijn helemaal krom getrokken. Maar er is ook positief nieuws merkt Cees. ''Mijn kaart is uitverkocht''.

Lang blijft hij echter niet positief. ''Ah jongens, kijk nou toch stelletje smeerlappen'', klaagt hij als hij een kastje in de keuken opentrekt. Niet veel later komt er nog meer negativiteit uit zijn mond. We hebben Cees nog niet vaak horen schreeuwen, maar hij is blijkbaar zo geïrriteerd dat hij dit keer wel de behoefte heeft om zijn stem te verheffen. ''Waar moeten deze glazen heen? Ik vraag het nog één keer anders flikker ik ze kapot'', gilt hij. Er is al meerdere keren antwoord gegeven, maar daar lijkt Cees zich dan ook weer niks van aan te trekken. Bjorn laat weten dat de glazen gewoon de kast in kunnen. Volgens Cees past dat niet, maar niet veel later zien we hem de glazen toch gewoon in de kast zetten. Gabriëlle en Rowena staan op datzelfde moment te stoeien naast de banken in het woongedeelte van de loods. Het ziet er ruig uit en volgens Ramona knippen en plakken ze dit dus ook gewoon zodat het een echte ''fittie'' lijkt. Buiten gaat het er inmiddels ook heftig aan toe. Terwijl sommige bewoners net door de deur kijken om te zien hoe het er bij staat zien ze voor hun ogen een aantal kramen omvallen. Er staat blijkbaar een flinke wind op het Utopia terrein. Onder andere Bjorn, Rowena en Ivan gaan dus snel naar buiten om de kramen een soort van op te ruimen. Dat levert dus ook weer extra werk op voor morgen ochtend, maar het is niet anders.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.