''Volgens mij gaat die dood, hij ziet er niet goed uit'' ~ Utopia Gekte

12/02/2015

''Volgens mij gaat die dood, hij ziet er niet goed uit''

Ramona gaat mee naar de koeien

Deze avond om kwart voor acht gingen Stefanie en Naomi naar de koeien. Stefanie vraagt aan nieuwkomer Ramona of ze mee gaat en dat wil de nieuwkomer wel. Bij de koeien aangekomen besluit Ramona meteen de handen uit de mouwen te steken. Ze voert de koeien en ligt al meteen in een deuk. ''Ze hebben honger, kijk wauw'', maar volgens Stefanie zijn het gewoon vreetzakken. Tijdens het harde werken ontstaat er ook een gesprek. Naomi vertelt dat ze naar de koeien ging omdat ze Giorgio leuk vond, maar eigenlijk was ze eerst een beetje bang voor de koeien. ''En toen sprong de vonk over'', vult Ramona aan. ''Ik vind je leuker bij hem passen dan Isabel''. Volgens Naomi kan ze dat laatste alleen beter niet zeggen. Ze gaan dus maar snel weer verder met werken. Ook de kippen krijgen te eten. ''Hoi kippen'', begint Ramona als ze het hok opent. Ze merkt al snel op dat er een kip is die aangevallen word door de anderen, maar volgens Naomi kunnen ze daar ook niet echt iets aan doen. ''Ja apart houden'', vult Stefanie aan en Ramona vind het ondertussen maar zielig.

Rowena voert hele gesprekken met de kippen. ''Ik vind het niet leuk van jullie dat jullie die kip aanvallen. [...] Ga naar binnen. Hup hup hup. Nee je gaat naar binnen hallo!''. De kippen komen het hok namelijk uitgelopen. Terwijl de andere dames verder werken blijft Ramona zich zorgen maken om de kip. ''Volgens mij gaat die dood hé. Hij ziet er niet goed uit''. Maar ze lijkt al snel te beseffen dat ze er niet teveel over moet praten. ''Mag niet hé. Dan word het een heel ding zeker?''. Als Ramona verder werkt duurt het niet lang voor Klaver haar laat schrikken. Terwijl Ramona aan het vegen is sluipt Klaver namelijk van achter op haar af om haar vervolgens te besnuffelen met zijn neus. Ramona lacht zich kapot terwijl ze rustig verder werkt.

Ramona besluit even later weer een gesprek te beginnen. ''Vond je het heftig de stemming?'', vraagt ze. Ze heeft zelf de stemming niet gezien, maar wel gehoord wie er op de bank zitten. ''Het is niet om mezelf te verkopen, maar niemand wil dat ik naar huis ga'', laat Stefanie in het gesprek weten. Volgens Ramona zien de anderen ook wel wat in Stefanie. Van wat Ramona zelf gezien heeft is Stefanie een super toffe meid. ''Het is meer een harde schop onder je reet'', laat Ramona weten. Wel wil Ramona weten wat de mensen die genomineerd zijn nog in Utopia willen. Stefanie zegt dat ze voor de volle 100% hier wil blijven en zegt dat ze dan met Rob de horeca uit wil gaan breiden.

Als de dames uitgepraat zijn en ook klaar zijn met al het werk gaan ze terug naar de loods. Daar aangekomen laat Ramona weten dat als ze blijft ze wel met Gabriëlle wil gaan trainen. Bjorn wijst haar er namelijk op dat de mannen in Utopia afvallen en de vrouwen aankomen op Gabriëlle en Rowena na.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.