(Video) Ivan krijgt de wind van voren. ~ Utopia Gekte

12/17/2015

(Video) Ivan krijgt de wind van voren.

Nicole mag niet teveel met Bas omgaan.

De liefdesperikelen tussen Ivan en Nicole zijn gisteravond laat eindelijk uitgepraat. In een gesprek van een uur is er enorm veel besproken. De laatste paar dagen hebben Ivan en Nicole regelmatig ruzie met elkaar gehad om vele verschillende redenen. Ivan doet al een aantal dagen een beetje raar en afstandelijk zonder dat Nicole een duidelijke oorzaak weet te achterhalen.

''Is dat het serieus? Hoe kom je daar in vredesnaam bij? Maar echt'', vraagt Nicole zich boos af. Ivan vind dat dat de signalen zijn die zij hem geeft. Hij denkt dat Nicole geen vertrouwen in hun relatie heeft en Nicole reageert daar nogal gechoqueerd op. ''Ik doe niks anders als alleen maar gewoon praten over... Moet ik het uitspellen?! Je snapt zelf wel waarom ik dat niet kan doen. Of wel? En serieus? Gaat het om dit dingetje? Dat kan ik je makkelijk uitleggen hoor, ik heb namelijk nog een brief gehad die jij gezien hebt. En dit is dat wij voor elkaar moeten stemmen. Dat je dat weet voor de duidelijkheid. Praat je met andere mensen hierover of niet? Weet jij dan waar ik het met andere mensen over heb? Nou, ik praat er wel over. Ik ben niet één keer aan het lobbyen voor mezelf dus laat dat even duidelijk zijn. En die brief van mijn moeder. Wij steken niet zo in elkaar. En als jij dat werkelijk denkt, dan ligt de fout toch echt bij jezelf Ivan. Laat ik daar gewoon even zo klaar als een klontje over zijn'', vertelt Nicole boos waarop ze wegloopt.

Met een sigaret gaat ze naast Benjamin zitten die ook buiten aan het roken is. Niet veel later treffen Ivan en Nicole elkaar weer buiten. Na een lange stilte vervolgen ze het gesprek. Ivan vertelt dat het allemaal aan hem en zijn onzekerheid ligt. Wederom valt er een stilte aan beide kanten. Het is een moeizaam verlopend gesprek, maar wel erg openhartig. ''Hey, ik stel me hier heel kwetsbaar op hé, vertelt Ivan. ''Ja, dat weet ik wel. Maar je moet je voorstellen dat ik gewoon al drie dagen boos ben. En dat ik dan lees dat dat de reden is. Ik weet niet hoor. Maar... Weet je... Ik heb er zelf nooit aan getwijfeld of het wel of niet echt is, tot ik je briefje kreeg. Wat is dat nou voor bullshit reden'', vraagt ze zichzelf af. ''Daar ben ik dus ook bang voor. Maar als ik nu naar je reactie kijk dan weet ik dat het niet zo is''.

Ivan is blij dat Nicole zo woest reageert omdat hij dan weet dat het ook echt is. ''Maar ik heb het niet over ons, ik heb het over je doel. Dat dat het belangrijkste voor je is'', zegt Nicole. Hij ontkent dat. ''Je zou me beter moeten kennen dan dat'', legt hij uit. Het lijkt er om te gaan dat Ivan de titel Utopiaan van het jaar belangrijker vind dan de liefde voor Nicole. Maar dat is dus niet aan de orde als we hem mogen geloven. Hij vraagt Nicole om hem te vergeven en dat doet ze. Maar ze moet dit gevoel nog wel een plek kunnen geven. ''Snap ik, maar ik geef nu een fout toe'', aldus Ivan. Nicole noemt het de grootste fout die hij ooit heeft gemaakt. ''Ik snap echt niet dat je daar ook maar een seconde aan twijfelt. Ik begrijp dat serieus niet. Weet je. Al helemaal niet zoals het tussen ons gaat op dit moment. Ik heb echt het idee dat je zo gigantisch opgeslokt bent door Utopia''.

Wederom ontkent Ivan dat en zegt hij blij te zijn dat ze zo reageert. ''Wat geeft je überhaupt het idee dat ik poeslief tegen Bas doe? Ik doe niet anders tegen hem als anders. Het is alleen dat hij meer interactie zoekt met ons omdat Armanda er niet meer is. Dus hij is wel gedwongen om met anderen te gaan praten'', aldus Nicole. ''Het enige wat ik zeg is... Dat ik het apart vond die switch'', aldus Ivan. ''Er is geen switch. Ik kan niet eens normaal met hem praten want het enige wat hij doet is smerige opmerkingen maken naar mijn kant. Ik weet niet hoor, dat is de hele reden dat ik geen band met hem kan opbouwen. Alles wat ik zeg maakt hij een of andere seksistische opmerking naar mij toe en ik wil mezelf niet in die positie zetten. Maar ik kan wel gewoon normaal tegen hem doen als hij wat aan mij komt vragen. Of niet'', vraagt ze zichzelf af. ''Ja, natuurlijk. Het valt me alleen op omdat euuh....''

Nicole onderbreekt hem: ''Het valt je op omdat je je zorgen maakt over iets''. Het is overduidelijk dat Ivan Bas als een grote concurrent ziet wat betreft de Utopiaan van het jaar verkiezing. Het gesprek gaat nog een half uur door. Mocht je het vervolg van dit hele gesprek willen zien, kijk dan de tweede video vanaf de 11e minuut.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.