Victoria's leerdoel is om zichzelf af en toe terug te kunnen roepen ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Victoria's leerdoel is om zichzelf af en toe terug te kunnen roepen

Victoria wil academies gaan organiseren

Cees krijgt vanmiddag om drie uur zijn eerste drum les. Hij heeft er heel veel zin in. Benjamin zegt dat dat ook zeker mag en dat hij best een goed ritmegevoel heeft. ''Ja inderdaad. Of nouja'', zegt Cees. ''Ja je mag dat gewoon zeggen hoor over jezelf. Is niks mis mee'', laat Benjamin weten. ''Ja dat is waar. Ik hoorde net dat je zelfs van jezelf mag houden van Victoria'', grapt Cees. Op dat moment roept Benjamin naar Victoria. ''Knuffel jij jezelf wel eens?'' Victoria moet lachen en zegt dat ze dit zeker doet.

Nicole heeft nieuwkomer Victoria een rondleiding gegeven over het terrein. Victoria vind het geweldig om te zien hoe hard mensen werken om dit allemaal te bewerkstelligen. Binnen vertelt Nicole waar iedereen slaapt en daarmee eindigt ze de rondleiding. ''Als je vragen hebt dan hoor ik het wel''. Maar Victoria denkt dat het tot zover wel duidelijk is. Om kwart over twaalf zien we Benjamin en Victoria in gesprek aan de picknick tafel. Benjamin vraagt of Victoria een zus heeft aangezien hij ooit iemand gezien heeft die heel erg op haar leek. Victoria zegt een zus te hebben, maar die zus lijkt niet op haar. Rowena laat weten het fijn te vinden dat Victoria er is en omhelst haar. ''Ik vind het ook heel leuk om er te zijn'', laat Victoria weten.

Victoria is erg welkom en dat blijkt uit alles. Cees bied haar bijvoorbeeld direct zijn brood aan. Victoria slaat dat aanbod niet af. Ze laat zich graag verwennen. ''Dankjewel Cees, dankjewel''. Terwijl ze kan gaan eten praat ze verder met Gina die naast haar aan de picknicktafel zit. Victoria laat weten dat haar leerdoel is om zichzelf af en toe terug te kunnen roepen. Er zijn zoveel dingen die ze daar kan doen en haar handen jeuken. Ze vond het verschrikkelijk om te moeten wachten voor de poort. Ze heeft ontzettend veel ideeën en heeft niks nodig om iets te creëren. Ze heeft haar eigen brein en dan kost het ook geen geld. Cees komt er even tussendoor als hij met nog iets van eten aan komt lopen. ''Lekker voor er tussen'', laat hij weten. Victoria bedankt hem en kletst daarna weer verder met Gina. Ze wil academies gaan doen zodat mensen creatief leren schrijven. ''Zulke kleine details waarin je mensen kan helpen''. Ook kijkt ze uit naar het samenwerken en weet ze uit eigen ervaring dat je alles kan zijn wat je wil worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.