Victoria praat over magische en ongrijpbare dingen. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Victoria praat over magische en ongrijpbare dingen.

Bas en Rowena in een diepgaand gesprek.

Rowena en Bas lopen een vlug rondje over het winderige terrein. Er raast een grote kerstbal langs ze heen over de grond en ze kijken toe. ''Ook gewoon laten liggen hé'', lacht Rowena. ''Ja, ik vind het wel wat hebben. Je kent toch wel van die strobalen die voorbij rollen. Wij hebben gewoon kerstballen in Utopia'''', laat Bas weten. Rowena doet nog een poging om een diepgaand gesprekje aan te knopen alleen Bas lijkt daar geen zin in te hebben:

Rowena: ''Vind je het nog leuk hier?''
Bas: ''Ik vind het verschrikkelijk''.
Rowena : ''Vermaak je je nog een beetje?''
Bas: ''Ik vermaak me wel, maar vind dit gewoon verschrikkelijk''.
Rowena:  ''Het weer? Het weer is deprimerend. Het shined ook niet. Ga je roken?''
Bas: ''Ik moet mijn bril nog even op doen''.
Rowena: ''Ja''.

Bas bedoelt daarmee de zonnebril die hij verkoopt in de webshop van de bewoners. daar doorheen schijnt bij wijze van altijd de zon. In de loods zien we Benjamin en Victoria praten over poëzie. Victoria is al een tijdje aan het schrijven en Benjamin lijkt het wel interessant te vinden. ''De gelaagdheid van het leven is zo diep, maar de ratio kan er helemaal niet bij. Ratio is heel beperkt'', laat Victoria weten. Benjamin vind het allemaal maar fascinerend. Victoria vind dat ze liefde tekort doet als ze het zou definiëren. Dat heeft ze met alles, bijvoorbeeld het geloof of het universum. ''Alles doe je tekort als je het een label geeft. Je bent je naam, je lichaam of hetgeen wat je draagt niet. Alleen datgene wat blijft is wie jij echt bent en dat is je energievorm. En dat blijft wanneer je er niet meer bent. Mensen zullen je blijven voelen. Dat is iets heel magisch en super spannend voor mensen om over na te denken want het is ongrijpbaar. Daar raken mensen heel geïrriteerd door'', aldus Victoria.

De regie wisselt naar Ramona en Bas. Zij praten nog even na over het sporten. Ramona vond het heel zwaar en had ook echt pijn. Wel vind ze het fijn dat ze nu al langer kan dansen dan voorheen. ''Het komt wel goed. Het gaat wel de goeie kant op denk ik. Mijn familie moet gewoon even sportkleding meenemen, dat is wel een ding. En het is niet fijn dat ik grote borsten heb. Als ik ga boksen springt het steeds er uit, dat is niet chill. Maar tof dat je even komt zeggen dat je het goed vind gaan. Ik vind het ook leuk hoor als je mee sport'', besluit Ramona. Ze vraagt of alles verder goed gaat met Bas en wederom is hij kortaf. Het gaat de goede kant op vind hij, met het sporten dan. En hij loopt weer weg. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.