Victoria maakt het jachtinstinct bij Rob los ~ Utopia Gekte

12/27/2015

Victoria maakt het jachtinstinct bij Rob los

Bjorn stemt misschien ook op Naomi

Naast het familie bezoek van Ramona en het familie bezoek van Cees wat we proberen te volgen gebeurd er nog veel meer in de loods deze middag. Om half drie zijn de families even niet meer op de stream te volgen en krijgen we op de ene stream een gesprek tussen Bjorn en Bas te zien en op de andere stream een gesprek tussen Rob en Benjamin. Op zo'n moment is het altijd even moeilijk om te beslissen welke stream we gaan volgen, het liefste willen we natuurlijk over beide gesprekken wat kunnen schrijven, maar je kan niet twee gesprekken tegelijk aanzetten want dan versta je van beide gesprekken niks. We besluiten dus maar om een beetje heen en weer te zappen en zoveel mogelijk van beide gesprekken mee te kunnen krijgen.

Bjorn en Bas hebben een gesprek waarbij Bjorn zijn frustraties over bepaalde voorvallen en medebewoners lijkt te uiten, voornamelijk over Ivan. Bjorn laat weten dat iemand er 11 januari vijftien maanden in zit en dan dus zou gaan, maar dan zouden er vier man weggaan. ''Ivan, Nicole, Mark en Wim''. Bjorn vind dat hij zich vergist heeft in Mark. Hij dacht dat het een vriend kon worden, maar Mark heeft hem keihard genaaid. Bas is het daar mee eens. Bas zou misschien een stem van hem krijgen bij de Utopiaan van het jaar verkiezing en nu hoorde hij dat Mark weg gaat als hij wint. Bjorn zegt al heel wat messen in zijn rug te hebben gehad. Bas vraagt of Bjorn zich niet ook vergist heeft in Wim. Wim haalt mensen naar beneden op een manier dat Bas er de humor niet meer van in ziet. Bjorn maakt ook weleens geintjes tegen de persoon zelf, maar niet achter iemands rug om. Er zijn dingen die Bjorn steken. Bas zegt geen dingen te doen om iemand bewust te kwetsen, maar bij anderen weet je dat niet. Bjorn twijfelt om twee stemmen aan Gabriëlle te geven en één op Naomi te doen. Die heeft ook een flinke verandering door gemaakt. Ze helpt de gemeenschap door bijvoorbeeld schoon te maken en doet veel tussendoor voor goede doelen, haar eigen ziekte, haar lotgenoten. Maar toch is er iets dat aan Bjorn knaagt. Voor al hetgeen dat Ivan gedaan heeft verdiend hij wel een stem, maar door alle bullshit er om heen neigt Bjorn er naar om het niet te doen en hem dus toch geen stem te geven.

Rob en Benjamin hebben een gesprek over medebewoner Victoria en haar voorkeur voor vrouwen. Ze hebben het idee dat ze toch niet honderd procent alleen op vrouwen valt. ''Ze is best wel kwetsbaar. Waarom geef je je grenzen zo snel aan. Dat is meer uit onzekerheid, echt een poeppie'', aldus Rob. ''Een fragiele ziel, maar wel heel eerlijk en oprecht'', vind Benjamin. Hij denkt dat ze nog even moet landen. ''Krijg je een soort van signaal'', vraagt hij aan Rob. ''Niet heel duidelijk, maar ze maakt het los bij mij. Het jachtinstinct. Als het een onwijze pot is is dat er niet. Pot dicht zit die niet'', aldus Rob. Benjamin zou het knap vinden. ''De tijd zal het leren hé'', sluit Rob af. Hun gesprek word om tien over half drie namelijk onderbroken voor een fotomoment. Ramona's familie bezoek moet namelijk zo het terrein al weer gaan verlaten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.