Alleen maar vriendschap tussen Bjorn en Victoria ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Alleen maar vriendschap tussen Bjorn en Victoria

''Als jongen kan je prima bevriend zijn met een vrouw''

We zijn inmiddels weer een paar uur verder en er zijn voornamelijk wat kleine dingetjes gebeurd. Laten we beginnen waar we gebleven waren. Om tien voor half zes zien we Mark en Wim sporten in de gym. Ongeveer twintig minuten later zitten alle bewoners gezamenlijk aan tafel om te eten. Ivans zusje Isra is jarig en Nicole en Ivan vragen hun medebewoners dus om voor haar te zingen. Ze is negentien geworden. Ook Cees heeft tijdens het eten iets om te vertellen. Alleen is dat van hem een stuk verdrietiger. Cees vertelt met tranen in zijn ogen dat hij 23 jaar geleden afscheid heeft moeten nemen van zijn zus die overleden is aan kanker. Ze was nog hartstikke jong. Het afscheid duurde uren en hij weet het nog als de dag van gisteren. Zodra Cees klaar is met zijn verhaal besluit Benjamin als gebaar een kaarsje voor haar aan te steken en Naomi is opgestaan om Cees een knuffel te geven. Ze vind het heel erg voor hem. Cees laat weten dat ze op kerstavond is overleden. Ze was nog heel jong. In anderhalf jaar tijd is hij toen twee zussen verloren. Nu zijn ze nog maar met zijn drieën van de zeven. Cees vertelt dat ze Joke heette. En zijn andere zus heette Gerda.

Na het avond eten om kwart over zes duikt Victoria de keuken in om af te wassen. Een uur later gebeurd er pas weer iets waar we wat over kunnen schrijven. Bas heeft namelijk het bed van Ramona tegen zijn bed aangeschoven. Ze wilde een tweepersoonsbed en Bas slaapt nog twee nachten buiten. Om kwart over zeven laat Gina op de vide weten dat Mark een mooi cadeau voor haar gekocht heeft van zijn basisloon, maar dat zij niks voor hem heeft en zich een beetje schuldig voelt. Ze gaat een boekje maken met daarin ''zoveel'' redenen waarom ik van je hou. Om tien voor acht zien we Naomi en Nicole in de stal om de beesten te voeren en de stal schoon te maken. Victoria maakt op ongeveer datzelfde moment in het kantoortje aan Bjorn duidelijk dat als ze elkaar een knuffel geven dat hij dan wel moet weten dat het alleen vriendschappelijk is en niks meer. Bjorn vertelt dat er al vijf keer eerder het gerucht is geweest dat hij verliefd op iemand zou zijn. Bij Laura, Gaby, Gabriëlle, Gina en Rowena. ''Het is vijf keer geschetst en vijf keer was het niet zo. Dat zegt mij ook genoeg. Als jongen zijnde kan je prima bevriend zijn met een vrouw''.

Verder is er niet heel veel meer gebeurd. Gabriëlle heeft op dit moment al een lange tijd een gesprek met Cees en een groep andere bewoners zit in de horeca keuken te pokeren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.