Nieuwe bewoonster Victoria in Utopia! ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Nieuwe bewoonster Victoria in Utopia!

''Voor mij is kerst totaal niet belangrijk''

Armanda heeft niet zo lang geleden besloten Utopia vrijwillig te gaan verlaten. Daardoor waren er nog maar veertien bewoners en moest er dus weer een nieuwe bewoner bij komen. Dit keer hoefden we niet zo lang te wachten want vandaag kwam deze vijftiende bewoner het terrein al op en het is weer een vrouw. Victoria is namelijk de nieuwe bewoonster. Ze vind het erg leuk om er te zijn en de bewoners lijken haar nu al helemaal aardig te vinden. Ze houden een spoed centraal zodat Victoria meer over zichzelf kan vertellen.

Victoria stelt zich voor: Ik ben Victoria. Ik ben 30 jaar. Ik kom uit gorkum uit het zuiden. Ik laat mijn leuke familie en vrienden achter. Die geven mij heel veel liefde. Ik heb geen relatie. Mijn bron van liefde is veel te groot om in me eentje te dragen dus die wil ik met jullie delen. Ik heb 5 jaar als tandartassistente gewerkt en ik heb ook in de horeca gewerkt. Ik vind het heel fijn om voor mensen te zorgen. Ik geef al mijn liefde aan mensen met bepaalde angsten. Je kan van mij best wel wat vage taal verwachten. Ik heb een hele andere manier van praten. Ik ben heel sensatief. Schrijven (poëzie)  is echt de reden waarom ik hier beland ben. Ik heb als jong meisje al dat sensatieve gevoel.

Ik hou stiekem wel van vrouwen en niet van mannen. Ik hou van mannen als vrienden. Dat vind ik heerlijk omdat mannen al die leuke energie en grappen hebben. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn woede en verdriet kan uiten. Ook is mijn levensvisie dat je de liefde met iedereen deelt. Ik vind het spannend omdat ik jullie allemaal niet ken, maar ik vind het ook heel leuk omdat ik met jullie alles kan delen. Ik kan soms ook onweerstaanbaar zijn en leuke grappen maken. Voor mij is kerst totaal niet belangrijk omdat ik vind dat het elke dag kerst is. Je moet elke dag respect en liefde voor elkaar hebben.

Cees komt tussendoor dat hij haar taalvaardigheid heel fijn vind en dat hij alleen daarom al verkocht is. Rowena vind haar energie heerlijk. Victoria geeft nog wel even aan dat als ze met haar een spelletje spelen dat je dan te ver gaat en dat haar grens dan is bereikt. Ze ziet heel snel wie wel en niet echt zijn. Als je haar in haar waarde laat dan is er niks aan de hand. Ook wil ze heel graag dingen leren en ze is heel rekbaar. Ze rookt af en toe. Sporten is echt niet haar ding, maar ze wil het wel proberen. Ze is geen veganist, maar als ze willen dat ze het probeert dan wil ze dat zeker doen. Het is in ieder geval niet haar doel om de wereld te gaan verbeteren daarmee. Ze eet dus gewoon vlees, maar houd ook van dieren. Ook drinkt ze niet. Ze geeft aan dat ze heel graag luistert naar andere mensen. Nicole geeft Victoria een rondleiding.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.