Victoria duikt de bosjes in met Gina en Naomi. ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Victoria duikt de bosjes in met Gina en Naomi.

Dennenappels en een konijntje.

Uit het niets zien we dat Victoria nu al met vrouwelijk schoon de bosjes in is gedoken. Het zijn Naomi en Gina die we bij de nieuwkomer zien. We kunnen er veel grapjes over maken omdat ze op vrouwen valt en de bosjes om veel dingen bekend staan, Maar dat doen we natuurlijk niet. :-) Ze zijn gewoon bezig met het oprapen van dennenappels of iets dergelijks. Althans, ze vinden maar liefst één dennenappel en een hoop andere natuurlijke dingen. En ondertussen leren ze elkaar ook een beetje beter kennen. Victoria zou graag met Naomi mee willen lopen een keertje. Ze is gek op dieren en zou het fijn vinden als ze het leven van anderen kan verlichten. Bij Naomi kan ze dat doen door de koeien te verzorgen wanneer dat nodig is. En Naomi staat daar gelukkig ook voor open. ''Ik ben wild van dieren, ik hou daar echt van'', laat Victoria weten. Gina zegt al snel hoe gek ze is op varkentjes.

Intelligente Victoria oppert al snel het idee om de volgende keer een schaar mee te nemen. ''Ik zit altijd vol goede ideeën'', laat ze weten wanneer Gina en Naomi in harmonie 'ja' roepen. Het is echt heel bijzonder om te zien hoe makkelijk Victoria haar weg in Utopia weet te vinden. Ze lijkt met iedereen meteen een klik te hebben, maar dat zal vast nog gaan veranderen. Tijdens het rapen hoort Naomi het drumstel al. De drumles van Cees staat namelijk op het punt van beginnen. Ook ziet Gina een konijntje wegspringen in de bosjes.

Uiteindelijk zijn zowel de dames als drummer Cees niet meer te volgen op de streams. Waarom de dames van alles rapen in de bosjes is ons even ontgaan. Misschien gaan ze een kerststukje maken?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.