Vandaag gaan Nicole, Ivan en Mark naar huis. ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Vandaag gaan Nicole, Ivan en Mark naar huis.

En misschien wel meer?

Omdat Bas de Utopiaan van het jaar verkiezing gaat winnen zijn we straks wat bewoners kwijt. Toegegeven, het is nog geen 1 april. Maar hoe kan je de dag beter beginnen dan met een beetje humor? Ik weet natuurlijk nog helemaal niet wie er gaat winnen. Toch vind ik het nodig om deze belofte van die drie bewoners nog wat extra uit te lichten. Want gaan Ivan, Nicole en Mark Utopia echt verlaten als Bas wint? Daar komen we over een aantal uren achter! Vandaag is namelijk dé dag waar alles om heeft gedraaid de afgelopen weken. De enige echte Utopiaan van het jaar verkiezing!

Vandaag ga ik een beetje gek doen en een persoonlijke voorkeur uitspreken. Althans, ik ga mijn stem bekendmaken ook al maak ik mijzelf daar niet populair mee. :-) Het stemmen zit er toch al bijna op, dus voor de uitslag zal het echt geen verschil maken. Sowieso al niet omdat ik niet op Bas of Ivan heb gestemd, de twee grootste kanshebbers van de grandioze titel. Mijn stem is dit jaar naar Naomi gegaan, ik gun haar van harte een extra steuntje in de goede richting. Als ze zichzelf blijft ontwikkelen als dat ze het afgelopen jaar heeft gedaan, dan kan ze maar zo Utopiaan van het jaar 2017 worden. Alleen dan moet ze nog wel een hele lange tijd blijven en dat zien de meeste kijkers dan weer niet zitten. Naomi zelf vermoedelijk ook niet.

Voor de goede orde deel ik nog eenmalig met jullie hoe de puntentelling straks werkt. De ranking van de smsjes wordt omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort-houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort-houders zijn samen goed voor 5 stemmen.

De spanning stijgt... Laat de Utopiaan van het jaar verkiezing maar zo snel mogelijk beginnen! Wint Ivan of wint Bas? Of zien we een underdog over het hoofd en krijgt een ander de titel van het jaar? Een tijdstip van de verkiezing is nog niet bekend. Vermoedelijk begint het spektakel rond het middaguur. En natuurlijk is alles hier op Utopia Gekte te volgen via een liveblog. Tuiman Chris heeft trouwens ook zijn voorkeur uitgesproken inmiddels. Bekijk zijn video op Facebook.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.