Utopia ontwaakt met veel positiviteit. ~ Utopia Gekte

12/12/2015

Utopia ontwaakt met veel positiviteit.

Goedemorgen Utopia.

Een hele goedemorgen en welkom op deze zonnige zaterdag. Beter bekend als de 711e dag van Utopia én de eerste dag van de winter wonderland markt. Het is op het moment van schrijven 9 uur geweest en we zien Naomi en Ivan samen de stal weer uitmesten en bezemen. Beide werken ze hard om alles weer op orde te krijgen en de dieren een fijn verblijf te geven. Buiten zien we Bjorn in zijn pyjamabroek met een geluidsbox rondlopen en binnen in de loods hangt Mark in zijn boxershort aan de telefoon. Precies om 09:23 gaat de kerstmuziek keihard aan in de loods. Het is dus echt tijd voor alle zonnestraaltjes om uit bed te komen en een dag te gaan knallen. Mark gooit al meteen zijn heupjes los en lijkt er weer zin in te hebben. Ook Rowena zien we al snel dansend in beeld met een slaperig gezicht en Mickey Mouse oortjes op haar hoofd. En voor we het weten is eigenlijk iedereen wel van de partij. Dankzij de muziek begint iedereen opvallend vrolijk aan deze productieve dag. Bas loopt nog in zijn boxershort rond, maar ook hij grijpt deze gelegenheid aan om even met Rowena te dansen.

Ivan en Naomi lopen momenteel van het weiland terug naar de loods. Ook zij krijgen misschien nog iets mee van de vrolijke sfeer die momenteel gaande is in de loods. Ik zeg nogmaals een goedemorgen en hopelijk tot zo in een nieuw bericht. Dan gaan we eens even kijken of er gisteravond en vannacht nog spannende dingen zijn gebeurd!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.