Tom Coronel is in Utopia. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Tom Coronel is in Utopia.

Een gezellige drukte.

Het is al snel gezellig druk aan de tafels wanneer het avondeten is geserveerd. Niet alleen omdat alle bewoners bij elkaar zijn, maar ook omdat er twee bezoekers binnen komen wandelen. Die twee dames komen voor een tatoeage van Utopiaan Nicole. Ze zullen alleen nog even moeten wachten tot Nicole haar maaltijd ook naar binnen heeft gewerkt. Gelukkig mogen ze wel aanschuiven met een bakje koffie en toekijken hoe de groep een warme maaltijd naar binnen schuift. ''Potverdikkie joh, wat een gezelligheid'', brult Bjorn enthousiast.

Hij toont veel interesse in de dames en vraagt wat er precies gezet gaat worden. En dat blijkt een hartje te zijn. Terwijl de bewoners lekker verder smikkelen komt er ook nog eens een grote witte vrachtwagen door de poort heen rijden. Het is de bestelling van Ivan die hij voor de dieren heeft gedaan eerder vandaag. Voorlopig hebben zij weer genoeg voer op voorraad! Wanneer meneer de loods binnen komt wandelen vliegt Ivan meteen naar hem toe. ''Opa! Wisten jullie al dat hij opa is geworden'', vraagt hij aan de groep. ''Owjaaa'', roept Naomi enthousiast waarop iedereen hem vervolgens feliciteert.

Bij de meeste bewoners zit het avondeten er inmiddels in en de tafels worden steeds minder vol. De een wast zijn/haar bord af en de ander loopt mee met meneer om het voer uit te laden. Nicole bekijkt samen met haar klanten alvast hoe de tatoeage eruit komt te zien. En over anderhalf uur is het alweer tijd voor de workshop/toneelles. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren en terwijl we dit schrijven komt er alweer iets door de poort heen. Ditmaal een wat kleiner wit busje. ''Zonnepanelen. Krijg nou wat'', horen we meneer in het busje zeggen voordat hij uitstapt. Het is niemand minder dan Tom Coronel die uit het busje stapt en hij komt voor Cees. Tom Coronel, die 400 meter van het terrein vandaan woont, wist niet eens dat Utopia nog bestond, maar las er weleens wat over op Facebook. Hij komt de droger ophalen die kapot is en vol water staat. Hij irriteert zich er al meteen aan dat niemand komt helpen sjouwen en roept binnen no-time Rob en Bjorn naar zich toe. Achter de loods legen ze de wasmachine en vervolgens laden ze het in de bus van Tom. Voordat de oude de bus in gaat laden ze eerst nog even een nieuwe uit de bus. Er kan weer gewassen worden in het luxueuze paradijs op Aarde. Met de hand wassen is natuurlijk niet modern genoeg voor Utopia. Tom Coronel is niet alleen bekend vanwege zijn auto en televisiecarrière. Sinds een aantal jaren handelt hij in allerlei zaken met zijn internetbedrijf, waaronder dus ook wasmachines.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.