''Thuis had ik hem voor alles uitgemaakt. Hier kan je dat niet doen'' ~ Utopia Gekte

12/17/2015

''Thuis had ik hem voor alles uitgemaakt. Hier kan je dat niet doen''

''Ik heb echt veel gedaan, bijgedragen...''

Na het hele opblaaspop gebeuren zien we Nicole en Gabriëlle samen op de vide. Gabriëlle zit op bed en Nicole staat voor de spiegel zichzelf op te maken. Nicole laat weten dat ze zeker wel voor zichzelf aan het lobbyen is. ''Want ik vind dat ik het ook verdien. Ik heb echt veel gedaan, bijgedragen, passies gevonden, vriendschappen gesloten. [...] Dat ik niemand tot last ben. Belangrijk ben voor de groep''. Gabriëlle dacht dat Nicole zichzelf op de achtergrond ging zetten. ''Nee natuurlijk niet'', reageert Nicole. Nicole is wel blij als het voorbij is want het knaagt toch aan je. Gabriëlle denkt er hetzelfde over en ze hoopt dat de sfeer niet teveel veranderd. ''Je voelt het gewoon hangen toch, mensen worden er naar van om er over te praten''.

Nicole zit nu bijna vijftien maanden in Utopia en vind dat ze het ook wel verdiend om te winnen. ''Deels beslissen wij, buiten de rest'', vertelt Gabriëlle. Nicole laat aan Gabriëlle weten dat je het ook zeker moet laten merken dat je wil winnen want als je niet laat weten dat je wilt winnen gaan ze ook niet op je stemmen. ''Dan stemmen ze liever op iemand die het echt graag wilt. [...] Ik heb er ook gewoon voor gewerkt'', laat Nicole weten. Gabriëlle hecht er niet veel waarde aan, maar het is een leuk kersje op de taart. Voor Nicole gaat het ook om de geld beloning. Dat zou ze als opstart kunnen gebruiken om een tattoo shop te beginnen. Dat is best belangrijk voor haar. ''Ik begin een hele kledingwinkel meid'', laat Gabriëlle weten. ''Ik zal het je vertellen Nicole, ik gun het je van harte meid en mezelf ook'', aldus Gabriëlle. ''En Ivan ook en Markie ook en Bjorn ook. En dan zijn we er'', vult Nicole aan. Gabriëlle denkt dat het iemand van de oude garde gaat worden. Als dat zo is vind Nicole dat de kijkers goed gestemd hebben. Ook praten ze nog even over Ivan. Nicole heeft naar eigen zeggen duidelijk aangegeven dat ze hier niet van gediend is. Er volgt een streamlock.

Na de streamlock laat Nicole weten dat ze niet meer zo snel onder de indruk is. Ze durft alles te zeggen. In Utopia is het ook gewoon anders. ''Je bent nooit los van elkaar of los van de rest. Dat werkt ook mee''. Volgens Gabriëlle moet je soms ook echt even uit elkaars space. ''Je kan ook niet alles zeggen omdat je in een programma zit. Thuis had ik hem voor alles uitgemaakt. Hier kan je dat niet doen en dan krop je dingen op. Daarom escaleert shit hier zo snel'', laat Nicole weten. Over de Utopiaan van het jaar verkiezing is Gabriëlle in ieder geval duidelijk. ''Utopiaan van het jaar! Wij gaan gewoon winnen toch Nicole''. Nicole laat weten een top vijf te hebben en Gabriëlle ook. Ze had zo graag gewild dat ze gewoon vijf stemmen kon uitdelen. Bjorn komt op dat moment aanlopen en is maar al te benieuwd of hij in de top vijf zit. Beide dames zeggen dat hij in hun top vijf zit, maar of hij ook in hun top drie zit daar geven ze geen antwoord op.

Benjamin komt tussendoor nog even naar boven lopen. Hij vraagt of het zo rustig kan zijn. Gina zegt dat het ook niet leuk is. Het merendeel van de bewoners komt straks niet eens naar de academie. ''Kom gewoon''. Gabriëlle en Nicole zeggen dat ze er ook wel gewoon bij zullen zijn. Nicole vind het vegan ding gewoon niet interessant en Gabriëlle vind het een overkill. Er zijn zoveel vegan academies nu al geweest. ''Het is de laatste, maak je niet zo druk'', laat Gina weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.