''Stuur je me naar huis dan is het één groot feest''. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

''Stuur je me naar huis dan is het één groot feest''.

''Wat niet is kan nog komen''.

Rob geeft aan niet van de motiverende stem te houden. Hij vind dat je op de mensen moet stemmen die je niet wil zien vertrekken. Wat dus eigenlijk ook een motivatie stem is. Volgens Rob heeft Wim gezegd dat hij het niet erg zou vinden als hij zou moeten vertrekken. Rob denkt dat dit mee gaat spelen wanneer er iemand uit gestemd gaat worden. Zo maakt Stefanie volgens hem dus misschien meer kans om te blijven. Stefanie zelf geeft aan dat ze de stem van Mark wel pijnlijk vond en dat ze die niet had aan zien komen. ''Ik vind het wel stoer dat je niet op Nicole hebt gestemd'', zegt Wim.

Ook vind Rob dat Bas niet close is met de mensen binnen Utopia. ''Zouden ze Bas er dan alleen maar inhouden omdat het buiten Utopia het lievelingetje is? Net zoals Wim. Dat is niet echt een mensen mens. Het is een knuffelbeer maarja'', zucht Rob. Hij vind het grappig dat Bas altijd denkt dat hij vol op hem zou stemmen. ''Wat niet is kan nog komen'', zegt Wim lachend.

Even later zien we Rob en Bas buiten een gesprek voeren. Rob vind dat Stefanie echt aan zichzelf moet gaan trekken en moet laten zien dat ze hier wil zijn. Ook vind hij Wim heel erg nuchter van karakter. ''Hij zou echt geen toneelstukje opzetten en zeggen dat hij hier graag wil blijven'', aldus Rob. Bas knikt ja, maar zegt verder niet heel veel. ''Ik wil niet weg, maar stuur je me naar huis dan is het thuis één groot feest'', grapt Rob die niet eens genomineerd is. Bas wil ook echt niet naar huis en Rob vind dat Stefanie echt in Utopia zit voor haar persoonlijke groei. Het gaan spannende dagen worden!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.