Stress! Waar gaat nieuwkomer Victoria slapen? ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Stress! Waar gaat nieuwkomer Victoria slapen?

''Overal hebben ze meer ruimte dan wij''

Gina en Victoria hebben net een kort gesprekje gevoerd. Als Gabriëlle aan komt lopen vraagt ze waar Victoria gaat slapen. Victoria heeft van Nicole te horen gekregen dat ze boven op de vide zal gaan slapen. Dat er weer een plekje vrij gemaakt moet worden. Als Gina en Gabriëlle daar om tien over half één mee aan de slag gaan blijft Victoria beneden achter. Naomi denkt dat Victoria in Utopia wel op haar plek is. Ze vind dat Victoria veel leuke ideeën heeft. Als we een kijkje op de vide nemen horen we Gabriëlle mopperen. ''Ik ben woest. Ik vind het niet erg hoor, maar dan hebben jullie ook weinig ruimte'', moppert ze. ''Ik dacht ook dat we het unaniem hadden besloten. De anderen wilden er ook niemand bij hebben omdat het te krap is geworden'', vult Gina aan. ''O en hier is het niet krap. Waar gaat ze haar kist zetten'', vraagt Gabriëlle. ''Niet hier, ook mijn kist moet weg. Haar kist moet ze ook een plekje voor zoeken'', reageert Gina. ''Wauw zoveel ruimte hebben wij'', meld Gabriëlle sarcastisch. ''Overal hebben ze meer ruimte dan wij. Kijk eens naar alle slaapkamers'', reageert Gina. Volgens Gina kan die meid zo amper haar bed uit. Toch gaat ze met Gabriëlle aan de slag. Ze gaan de vide op boven het kantoortje om daar een bed bodem en het matras te pakken.

Niet veel later zien we Benjamin ook op de vide. ''Hoezo slaapt ze hier dan? Wie heeft dat gezegd dan'', vraagt Benjamin zich hardop af. De dames zeggen dat Victoria dat zei, maar Gabriëlle laat niet weten dat Nicole dat tegen Victoria gezegd zou hebben. ''Daar kan haar kist'', laat Gabriëlle weten. ''Mijn kist kan nergens, maar prima. Maakt niet uit'', moppert Gina verder. Gabriëlle wil eigenlijk dat iedereen komt kijken. ''Bij Ivan en mij kan er niet zoveel tussen, maar als Ramona in de lengte gaat dan kan er een bed tussen'', laat Benjamin weten. ''Dat is ook wel krap, dan heb je ook bijna geen loopruimte omdat je met de kast zit'', laat Gina weten als ze een kijkje nemen in de slaapkamer waar Benjamin, Ivan, Bas en Ramona slapen. Benjamin ziet er geen probleem in. ''Ik slaap hier alleen maar''. En eerst hebben ze het ook zo gehad qua positie van de bedden, dus het moet wel kunnen. Gina wil het in het centraal gooien, maar ook eigenlijk weer niet want ze wil niet dat Victoria zich niet welkom voelt. ''We laten het bed gewoon boven'', besluiten de dames uiteindelijk. Dan maar gewoon iets krapper. Victoria krijgt de plek waar Stefanie eerst sliep en waar Gaby ook ooit geslapen heeft. Recht onder het raam. Beneden is Victoria inmiddels klaar met eten. Ze wast netjes haar bordje af en gaat daarna mee naar de bank. Er komt namelijk een spoed centraal aan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.