Stemmen op de Utopiaan van het jaar. ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Stemmen op de Utopiaan van het jaar.

Wie o wie wint?

Het hele circus rondom de Utopiaan van het jaar verkiezing gaat morgen dan toch echt van start. De hele gekte is natuurlijk bij ons te volgen. Maar als paspoorthouden moet je even bij de buren gluren want alleen daar kan je een stem uitbrengen. Of via een sms natuurlijk, wat minstens net zo belangrijk is! Lees snel verder om te weten hoe het precies zit:

Stem vanaf woensdag 23 december 11:00 uur op de Utopiaan van het Jaar! Wie mag zichzelf eind december de Utopiaan van het jaar 2015 noemen? Dat bepaal jij samen met de inwoners, want vanaf woensdag 23 december 11:00 ligt het lot van de vijftien Utopianen in jouw handen! De Utopiaan van het Jaar wint het bedrag dat op dat moment in de staatskas zit.

Stemmen doe je zo!

Vanaf woensdag 23 december 11:00 uur staan de lijnen wagenwijd open, dus stem vanaf woensdag 11:00 uur via sms op jouw Utopiaan van het jaar! Hoe? Sms de naam van jouw favoriet naar 4600. Je hebt de keuze uit de huidige groep Utopianen, dus kies snel een naam uit onderstaande lijst en sms die naam vanaf woensdag 11:00 uur naar 4600.

Bas
Benjamin
Bjorn
Cees
Gabriëlle
Gina
Ivan
Mark
Naomi
Nicole
Ramona
Rob
Rowena
Victoria
Wim

Het leukste is dat je zo vaak kunt stemmen als je wilt! Stemmen op de Utopiaan van het Jaar is mogelijk van 23 december 2015 11:00 uur tot en met 30 december 2015 11:00 uur.

Puntentelling
 
De ranking van de smsjes wordt later omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een inwoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze inwoner 10 % van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen; 50 van de kijker (via sms) en 50 van de inwoners én Premiumpaspoort-houders. De inwoners verdelen allen 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de Premiumpaspoort-houders zijn samen goed voor 5 stemmen.

Ben je Premiumpaspoorthouder? Zet dan met grote letters in je agenda dat jij naast het sms’en ook een extra stem mag uitbrengen op jouw Utopiaan van het Jaar vanaf dinsdag 29 december 11:00 uur op de website van UtopiaTV.

Euro 0,45 per ontvangen bericht plus eventuele GSM kosten. Zie onder voor de spelvoorwaarden:

Actievoorwaarden Utopiaan van het jaar 2015
 1. De volgende specifieke actievoorwaarden (de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de stemactie ‘Utopiaan van het Jaar’ (de “Actie” ). Daarnaast zijn de Algemene Spelvoorwaarden van SBS op deze Actie van toepassing. Deze zijn te raadplegen op www.sbs.nl/algemene-spelvoorwaarden/.
 2. De Actie wordt uitgeschreven en georganiseerd door SBS Broadcasting B.V., Rietlandpark 333 (1019 DW) te Amsterdam (“SBS”).
 3. De Actie loopt van 23 december 2015 11:00 uur tot en met 30 december 2015 11:00 uur (de “Actieperiode”). Deelname is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode.
 4. Door deelname aan de Actie gaat de deelnemer (de “Deelnemer”) akkoord met deze Actievoorwaarden en de Algemene Spelvoorwaarden van SBS.
 5. Deelname geschiedt door het stemmen op de ‘Utopiaan van het Jaar’. Dit kan door het verzenden van een sms-bericht met daarin de naam van de betreffende Utopia kandidaat naar nummer 4600. 
 6. Op 30 december 2015 zal een onafhankelijke persoon de trekking van de winnende deelnemer (de “Winnaar”) verrichten. SBS neemt z.s.m. na de trekking contact op met de Winnaar.
 7. De deelnamekosten betreffen de communicatiekosten voor het versturen van het sms-bericht en bedragen € 0,45. 
 8. SBS werkt voor deze actie samen met Mora b.v. 
 9. De Deelnemer maakt door het uitbrengen van zijn stem kans op 1 (hoofd)prijs (de “Prijs”) welke bestaat uit een fiets ter waarde van €350. De Winnaar en SBS bepalen in overleg de datum en tijd waarop de Prijs wordt verzilverd.
 10. Deelnemers aan de Actie dienen minimaal 16 jaar of ouder te zijn en een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te hebben. Deelname onder de 16 jaar is alleen mogelijk met toestemming van ouders.
 11. Uitgesloten van deelname aan de Actie zijn medewerkers van SBS en Mora b.v. of zuster-, moeder of dochtermaatschappijen.
 12. De Winnaar wordt door SBS persoonlijk op de hoogte gesteld. SBS streeft ernaar de Prijs binnen acht weken uit te reiken.
 13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 14. De Prijs is uniek en staat op naam van de Winnaar. De Prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
 15. De afhandeling van de levering van de Prijs gebeurt door SBS SBS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan de Actie.
 16. SBS handelt conform de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2015.

4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.