(Video) Stefanie, Wim en Bas genomineerd. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

(Video) Stefanie, Wim en Bas genomineerd.

De genomineerden van Utopia.

Na lang wachten en heel veel geduld begonnen de nominaties eindelijk. Onverwachts is Stefanie degene met de meeste negatieve stemmen geworden. Zij kreeg in totaal 11 stemmen van haar medebewoners waarmee zij verreweg de meeste stemmen kreeg. Wim volgt op een tweede plaats met 8 stemmen en Bas is de derde en laatste genomineerde met 6 stemmen. Vooral Stefanie heeft het ontzettend moeilijk met de vele stemmen die zij voor haar kiezen kreeg. Hoewel iedereen zeer te spreken is over de vooruitgang van Stefanie blijkt dat nog niet genoeg te zijn. Ook de succesvolle en confronterende borderline academie weerhield haar medebewoners er niet van om op haar te stemmen. Bas kreeg vooral veel stemmen omdat hij zich te weinig met de groep bezig zou houden en vooral met zichzelf en zijn grappen bezig is.

Bas is ondertussen zijn humor nog niet verloren ondanks zijn nominatie. Hij vertelt sarcastisch wel de minste stemmen te hebben gekregen van de drie genomineerden. De hele nasleep van de nominaties lees je straks terug in een nieuw bericht op Utopia Gekte. Ondertussen kan je indien gewenst de hele nominatie nog eens terug lezen. Bijvoorbeeld om na te lezen wie precies op welke bewoner heeft gestemd. Vind jij de uitslag van deze nominaties terecht? En wie van de drie moet volgens jou naar huis? Praat gezellig mee in de reacties en deel indien gewenst je mening met ons. We lezen je graag!

Klik hier als de onderstaande video van de nominatie niet werkt. 


`

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.