Stefanie wil vanavond bij Rob ''slapen'' ~ Utopia Gekte

12/02/2015

Stefanie wil vanavond bij Rob ''slapen''

En Mark moet haar daarbij helpen

Stefanie, Ramona en Naomi hebben deze avond voor de dieren gezorgd. Als de dames daar mee klaar zijn zien we Stefanie niet veel later de vide op gaan. Daar begint ze een gesprek met Mark die op bed ligt. Als ze nu hun stem uit moesten brengen zou Stefanie voor Ramona gaan. Mark vind het lastig en denkt dat iedereen hem nu wel knijpt. ''Niemand loopt nu gerust hier rond''. Stefanie vind het maar een kut week. Uiteindelijk gaat het gesprek over op een heel ander onderwerp. Stefanie wil vanavond bij Rob slapen en Mark moet er maar een leuke opmerking ingooien vind ze. Mark zegt dat hij tegen Rob kan zeggen dat hij Stefanie een beurt moet geven. ''Even door zuipen en dan lekker ketsen. Ze heeft jeuk het kan zo voorbij zijn''. Stefanie laat weten dat een goede opmerking te vinden en gaat de vide weer af.

Beneden treft ze Rowena. Al snel merkt Stefanie dat er iets is met haar, dus spreekt ze haar aan. Rowena laat weten zich te irriteren aan Stefanie. Stefanie deelt heel vaak klappen uit, maar kan ze niet ontvangen en dat vind Rowena erg jammer. ''Jij maakt een opmerking, ik maak er één terug''. Stefanie zou eerder vandaag(?) namelijk een opmerking gemaakt hebben die Rowena niet leuk vond. Iets over pizza. Dat Rowena veganist is, maar wel pizza eet, als we het goed begrepen hebben. Rowena is van mening dat Stefanie geen klappen kan ontvangen, maar Stefanie denkt daar anders over. Zij vind dat ze best wel kan incasseren. Vooral de laatste weken ging het goed, alleen de laatste dagen niet zo.

Rowena begint uiteindelijk ook over het gesprek van laatst waarin Stefanie aangaf niet op Rowena te gaan stemmen. Stefanie kwam bij haar lobby'en, zegt niet op haar te gaan stemmen en doet het vervolgens toch. Stefanie zegt dat ze toen ook echt niet op Rowena wilde gaan stemmen. Pas de ochtend van de stemming heeft Stefanie een keus gemaakt en toch besloten een stem aan Rowena te geven. Stefanie kreeg het naar eigen zeggen niet over haar hart heen om die andere twee personen een stem te geven omdat dat alleen een revanche gevoel was. Bjorn verdiende er twee want daarmee heeft ze de laatste tijd genoeg problemen gehad en ze wist ook dat hij er drie op haar zou gooien. Rowena en Stefanie botsen nou eenmaal vaak, laat ze weten. Toch weten ze het een soort van uit te praten. Rowena laat weten dat haar kop op onweer stond, maar ze vind het lief dat Stefanie nu toch even naar haar toe kwam.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.