Stefanie weet niet op wie ze moet stemmen ~ Utopia Gekte

12/01/2015

Stefanie weet niet op wie ze moet stemmen

Bas voert nog meer gesprekken

Net voerde Bas nog een gesprek met Benjamin op het rokersbankje, maar om half elf ligt hij alweer op de bank met Stefanie om een gesprek met haar te voeren. Stefanie zit rechtop en Bas ligt met zijn hoofd op haar schoot. Terwijl ze praten woelt Stefanie met haar handen door zijn haren heen. Ze zegt dat ze niet weet wat ze moet doen met het stemmen. Stefanie vraagt zich ook af welk persoon haar nou eigenlijk weg zou stemmen als ze op de bank terecht zou komen. Wat voor persoon er dan binnen zou moeten komen. Ze kan zich niemand bedenken. ''Misschien een Borderliner''. Dat is geen beste combinatie namelijk, zegt ze. ''Misschien moet je je stemmen niet verdelen'', adviseert Bas. En dat is volgens Stefanie ook nog een mogelijkheid die door haar hoofd heen spookt. Even is ze afgeleid door Bas zijn haren. ''Waarom heb je zulk mooi haar. Je hebt ook een mooie kleur haar''. Bas lacht dat het geblondeerd is, waardoor ook Stefanie moet lachen. 

Ook vertelt ze kort over haar post. ''Als je die brief leest wil ze eigenlijk gewoon dat ik naar huis kom, maar ze snapt dat ik niet naar huis wil. [...] Weet je wat het ergste is. Nu ben ik de hele dag weer mezelf op aan het vreten... en dat ik dan morgen niet eens op de bank kom''. Stefanie denkt dat je met drie stemmen al op de bank kan komen, maar dat denkt Bas juist niet. Stefanie denkt dat ze drie of vijf stemmen krijgt. Ze gelooft namelijk niet dat Gabriëlle en Nicole vol op haar gaan en van Bjorn verwacht ze het ook niet, want die heeft ook genoeg issues met anderen. Maar ja, Bjorn gaat eigenlijk altijd vol al weet ze niet of hij nu ook vol gaat. ''Dan kom je op de bank'', laat Bas weten. ''En misschien krijg je er nog wel eentje van Wim of Ivan''. Maar van Wim krijgt ze er geen, dat weet ze zeker want dat heeft ze hem gevraagd. Bas denkt dat Wim op hem gaat stemmen, dat weet hij zeker. 

Stefanie vertelt dat ze nu vaak te horen krijgt dat ze de hele dag achter iemand aanloopt. Ze vind dat maar stom. Ze kunnen gewoon goed met elkaar opschieten en sluiten de dag vaak samen af. ''Maar zie je Rob ooit bij de koeien?''. Bas vind ook niet dat ze achter Rob aanloopt, maar hij ziet wel dat ze zich veilig/fijn bij hem voelt, maar daar moet ze echt geen stem voor krijgen vind hij. ''It's gonna be a strange day, maar dan ga ik keihard sporten'', laat Stefanie weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.