Stefanie was woest op Armanda ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Stefanie was woest op Armanda

Quality time voor Ivan en Nicole

Na het lange gesprek tussen Ivan en Nicole hebben de twee om half vier besloten om samen thee te gaan drinken. ''Geld dat als quality time'', vraagt Ivan. ''Ja'', zegt Nicole. Rowena en Ramona zien we ongeveer tien minuten later in de studio. Ze zijn daar aan het zingen terwijl Bjorn door de kier van de deur aan het gluren is. Rowena heeft het al snel door en doet de deur voor hem open. Terwijl ze daar met zijn drieën verder zingen zie we Gabriëlle stofzuigen op de vide en Nicole en Ivan een wandeling door het bos maken met een kopje drinken in hun hand. Ivan zegt altijd de gekste dingen tegen te komen in het bos. ''Hoe komen die dingen hier allemaal'', vraagt hij zich af. Er volgt een streamlock. Na de streamlock vraagt Ivan zich af hoe het met Stefanie zal gaan. ''Goed, ze streamt heel veel en ze was woest op Armanda'', weet Nicole te vertellen. ''Omdat ze weg ging? Dat is ook jouw werk hé. Ouwe ouwe ouwe... Hoe noemen ze dat? Van die mensen die alles kapot maken? Vandalist!'', aldus Ivan.

Mark zien we om tien voor vier friet voorbakken in Le Luifel en Wim is nog altijd druk bezig met het maken van de bokaal voor de Utopiaan van het jaar. Hij stopt er veel werk in en het begint er steeds beter uit te zien. Om kwart over vier komt er weer een bezoekster het terrein op. We weten het niet zeker, maar denken dat dit de tweede klant is van Naomi die langs zou komen voor een fotoshoot en om meer van fotografie te leren. Om tien voor half zes zien we Bjorn zingen in de studio. De dames zijn daar dan al weer weg. Binnen gaat het over de spelletjes avond. Ze kunnen gaan weerwolven, maar Nicole wil dit keer geen spelleider zijn. Dat hoeft ook niet volgens Gina, ze eist wel dat Wim het doet. Gina heeft zoveel zin in de spelletjesmiddag, ze verbetert zichzelf. ''Spelletjes avond''. Bjorn zegt dat hij ook zoveel zin had in de spelletjes middag. ''Ja toen was ik druk, ik moest dingen doen'', laat Gina weten. Om kwart voor zes zien we Bjorn en Gina dus samen in de gemeenschapskeuken staan. Ze zijn daar iets aan het maken zoals pepernoten of koekjes. Ook zijn er weer klanten op het terrein voor Le Luifel. Ramona en Bas zien we ondertussen op de bank voor de open haard zitten. Daar zijn ze samen aan het puzzelen. ''Een papegaai met drie letters'', leest Ramona op. ''Ara'', laat Bas weten.

De hele dag is het al lekker druk in Utopia waardoor we veel kunnen schrijven. Even leek het wat rustiger te worden, maar dan opeens horen we Mark en Ivan voor de loods praten over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Ze lijken zich nog steeds erg druk te maken over Bas zijn kansen. Daar zo dus meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte. Bas zit na afloop van dat gesprek nog steeds nietsvermoedend op de bank voor de open haard met Ramona te praten. Ramona woelt tijdens het gesprek met haar handen door Bas zijn haren en er word regelmatig gelachen. Ze hebben het duidelijk gezellig samen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.