Stefanie vind de opmerking van Angela niet kunnen. ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Stefanie vind de opmerking van Angela niet kunnen.

''Ik vind haar zo moeilijk te peilen''

Ramona probeert deze middag met één van de theaterleraressen in contact te komen, maar dit lukt niet. Ze word in de wacht gezet. Vervolgens neemt er een volgend iemand op, maar diegene is niet wie ze nodig heeft. Ramona vraagt zich af of de persoon die ze nodig heeft haar binnen een half uurtje terug kan bellen. Het is namelijk een beetje met spoed. Degene aan de telefoon weet niet of dit mogelijk is. Hij vertelt aan Ramona dat ze beter een mailtje kan sturen. Ook kan degene die Ramona nodig heeft haar niet terugbellen omdat ze het nummer natuurlijk niet openbaar mogen maken. Ramona besluit dus toch maar een mail te gaan sturen. We hopen maar dat het lukt voor haar!

Zoals jullie weten heeft Stefanie een gesprek gehad met Angela. Even later bespreekt Stefanie dit gesprek met Gabriëlle. ''Ze vroeg of ik mijn therapie niet beter buiten kon voortzetten in plaats van hier in Utopia. Ik vind haar zo moeilijk te peilen. De tering zeg''. Stefanie vind het echt kansloos om op de bank te zitten. Ze voelt zich waardeloos. ''Ik loop nog liever de hele dag naakt buiten dan dit''. Gabriëlle maakt haar meteen duidelijk dat als ze dat wil ze dat gewoon kan doen. Stefanie vind de opmerking ''Kun je het niet beter buiten voortzetten dan hier'' echt niet kunnen.

Gabriëlle legt Stefanie uit dat ze haar twee stemmen heeft gegeven omdat ze de motivatie van Stefanie mist. Ze vond wel dat ze het super goed heeft gedaan tijdens de academie. Gabriëlle hoopt dat Stefanie blijft ondanks dat ze elf stemmen heeft gehad. ''Ik ga keihard janken als Bas weggaat'', laat Stefanie weten. Stefanie denkt dat als Ramona blijft ze zelf ook blijft. Bij Angela twijfelt ze daarover.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.