Stefanie stond gisteravond aan het hek. ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Stefanie stond gisteravond aan het hek.

Goedemorgen Utopia.

Om tien over acht 's ochtends is het Ivan die als eerste opstaat deze zondag. Een kleine 20 minuten later volgt Naomi ook. Met veel moeite weet Ivan bij de koffiemachine zijn schoenen aan te trekken. Zijn neus lijkt ook behoorlijk verstopt te zitten waardoor hij zwaar ademt. Hij zet een lekker bakje koffie voor Naomi en zichzelf. Na wat rek en strekoefeningen is hij helemaal klaar om weer aan de slag te gaan. ''Ik ga zo echt nog wel even terug'', laat Naomi weten terwijl ze naar de stal lopen. Daarmee bedoeld ze dat ze zo weer terug gaat naar bed. Voordat het zover is moet er eerst nog werk worden verricht. Naomi begint ditmaal met het vegen voor de stal en Ivan zorgt voor het uitmesten. De koeien stonden al buiten in het weiland voordat Ivan de stal in ging. Omdat hij 'die beesten' veel te gevaarlijk vind sluit hij de stal even af zodat ze niet bij hem komen. Na enkele minuten weet hij de eerste volle kruiwagen al te legen achter in het weiland. Ook horen we ze regelmatig schrikken van het gedrag van Sascha. Ze valt de koeien namelijk regelmatig aan, dat is iets wat we vaker horen. ''We moeten haar goed gaan africhten'', laat Naomi weten.

Het is nog vroeg en Naomi en Ivan wisselen weinig woorden met elkaar uit. Voorlopig zal er niet veel bijzonders te schrijven zijn. Wel zien we iets leuks op Facebook. Stefanie heeft namelijk een nieuwe status geplaatst vannacht. Een screenshot van een bericht op Utopia Gekte met de tekst 'Ik was er 1 van''. Zij was dus één van de mensen die gisteravond onverwachts boven het hek van Utopia hingen. Ze laat verder niet los waarom, voor wie en wat er allemaal gezegd is. Voor zover wij weten lag Rob op bed, maar ondanks dat laat ze ook weten dat haar avond geslaagd is.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.