Stefanie heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Stefanie heeft Utopia verlaten.

Nog even langs de koeien.

Samen met Gabriëlle en Naomi loopt Stefanie eerst naar de koeien voordat ze haar spullen pakt. Ramona heeft namelijk besloten dat Stefanie Utopia moet verlaten en dat Bas en Wim mogen blijven. Dit zorgde voor veel tranen bij de meeste inwoners van het beloofde land. Na een kort afscheid bij de dieren wandelen de dames weer terug de loods in. Terwijl Stefanie boven op de vide haar spullen pakt met wat medebewoners praat Ramona nog wat met Rowena. Ze staan in de keuken onder het toeziend oog van Bas en Bjorn. ''Je hebt het ergste gehad. Je hebt het goed gedaan'', laat Rowena weten. Het valt Ramona nog altijd niet makkelijk en ze haalt haar schouders op. Pas op het allerlaatste moment heeft ze besloten wie ze naar huis stuurt.

Op de vide zijn alle tranen inmiddels gedroogd en pakt Stefanie samen met anderen haar spullen in. Ze lachen heel wat af en het ergste leed lijkt al te zijn verdwenen. Misschien komen er zo nog even wat tranen wanneer Stefanie door de poort loopt. Daarna gaat ook in Utopia het 'gewone leven' weer door en is Stefanie één van de vele oud Utopianen die worden vergeten. ''Ik jat nog even een pakje peuken mee. Dat gaat van haar geld af'', aldus Stefanie terwijl ze naar Ramona wijst. Haar spullen zijn inmiddels ingepakt en de hele groep loopt zo mee naar de poort om afscheid te nemen. Ook maken ze altijd nog een laatste groepsfoto. ''Okey, I'm coming home'', zegt ze. Maar niet voordat ze nog even snel een laatste wijntje inschenkt en achterover slaat. ''Ik ga je missen trut'', laat Gina weten terwijl ze haar enorme teddybeer weggeeft aan Stefanie.

Terwijl de hele groep klaar staat om mee te lopen besluit Stefanie om weer eerst een peuk te roken. In eerste instantie alleen met Rob die laat weten dat ze zich niet gek moet laten maken. Later volgt ook onder andere Nicole die laat weten nu elke keer te moeten janken als ze Stefanie ziet. Het groepje lacht als ze praten over dat Stefanie nu terug kan kijken naar hoe ze een keer van de trap is gevallen. Ook worden er veel opmerkingen over Ramona gemaakt door de bewoners terwijl ze er zelf voor hebben gezorgd dat Stefanie op de bank terecht kwam.

Om 15:00 staat iedereen bij de poort voor de laatste groepsfoto met Stefanie. Rob slaat een arm om Stefanie heen die vraagt of Stuk en Klaver ook op de foto kunnen. ''Ik zweer het Colinda, als je er niet staat ik schop je'', schreeuwt Stefanie terwijl ze met een kar vol spullen naar de laatste poort loopt. De hele groep loopt mee en neemt daar afscheid van Stefanie. ''Je hebt echt talent voor... Euh.. Ja ik weet niet'', aldus Armanda. Ze maakt er snel van dat Stefanie erg komisch is en daar iets mee moet doen. Als het Ivan's tijd is om afscheid te nemen laat hij weten zich schuldig te voelen. Hij heeft het gevoel dat hij beter zijn best voor haar had moeten doen. Iedereen geeft knuffels, zegt wat laatste woorden en dan verdwijnt Stefanie voorgoed. Haar Utopia avontuur is definitief afgelopen. Veel sterkte en geluk in de buitenwereld en bedankt voor je deelname!


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.