Stefanie gebroken na slopende nominatie. ~ Utopia Gekte

12/01/2015

Stefanie gebroken na slopende nominatie.

''Dit is niet omdat we je haten''. 

De nominaties zitten er weer op en de genomineerden zijn bekend! Stefanie heeft het er moeilijk mee en barst in tranen uit. Naomi en Gina zitten bij Stefanie om haar te troosten. Ivan komt er ook bij zitten en slaat een arm om haar heen. Naomi geeft aan dat Stefanie hier niet voor niks zit en dat ze veel meer kan dan wat ze tot nu toe heeft laten zien. Stefanie heeft de stemmen al zien aan komen en voor haar is dit een bevestiging van haar gevoel. ''Dit is niet omdat we je haten. Ik heb me de hele week rot gevoeld'', laat Nicole weten. Stefanie heeft niet zoveel te zeggen. ''Ik wil gewoon een peuk''. Nicole geeft haar een kus op haar voorhoofd en van Bas krijgt ze een dikke knuffel. Dan komt er weer even een lach op haar gezicht. Bas roept nog even lachend: ''De mensen die op mij gestemd hebben die snappen mij gewoon niet''!

Wim geeft aan echt voor zichzelf in Utopia te zijn. ''Buiten kan je altijd jezelf zijn. Hier kun je andere dingen doen. Elke manier van hoe je naar Utopia kijkt is een goede, maar weet je wat het is met deze stemmen.. je kan ze nooit goed doen. Ik voelde deze stemmen wel aankomen. Mijn onderbuikgevoel laat me nooit in de steek. Ik had alleen niet zoveel stemmen verwacht'', laat Wim weten. Armanda hoopt dat zij en Wim wat meer gesprekken met elkaar aan kunnen gaan. Ook geeft hij aan dat hij de stem van Ivan niet zo goed snapt. ''Ik ben pas net begonnen met bouwen en hoe kun je bouwen zonder geld'', vraagt Wim zich af. Gina is het wel een beetje met Wim eens. Gabriëlle stapt op Wim af en geeft hem een paar flinke kussen in zijn nek en op zijn voorhoofd. Daarna loopt ze naar Rob toe. Rob legt haar uit dat hij op haar heeft gestemd omdat Gabriëlle soms een beetje Utopia moe lijkt. Gabriëlle snapt dit wel, maar vind dat meerdere inwoners hier last van hebben. Ze vind zijn argumenten niet helemaal kloppen.

Rowena geeft aan dat ze de sarcastische grappen van Wim niet meer waardeert. ''Geef aan als ik schreeuw of te ver ga. Ik ben echt wel bereid om er iets mee te doen. Ik zie je daar staan voor die groep en dan doe je zo lief tegen de groep en dan denk ik godver'', aldus Rowena. Ze vind dat je vertrouwen moet opbouwen en wil niet degene zijn die Wim elke keer moet opzoeken. Wim snapt het wel. Bjorn heeft liever de stemmen van de inwoners zelf dan van het publiek. ''Met deze stemmen kun je wat doen en met die van het publiek niet, want waarom heeft het publiek de stemmen gegeven? Wat is de onderbouwing daarvan'', vraagt Bjorn zichzelf af.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.