Stefanie gaat kapot door afstand van Rob. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Stefanie gaat kapot door afstand van Rob.

Liefdesperikelen met Rob.

Vlak voordat de toneel workshop met Ramona begint zonderen Stefanie en Mark zich even af. Ze zitten beide achter de loods en hebben een persoonlijk gesprek. Stefanie vertelt er kapot aan te gaan dat Rob haar ontloopt. Althans, zij heeft dat gevoel. Ze heeft zelfs bij Nicole zitten 'janken' omdat ze misschien naar huis moet gaan. Ze vind het heel erg, maar gaat er meer kapot aan dat Rob haar ontloopt. Mark adviseert dan ook om hem zo snel mogelijk aan de jas te trekken. Hoewel Stefanie nogmaals zegt niet verliefd te zijn op Rob kan ze er niet tegen dat hij kortaf doet en boos kijkt. Ook Mark zou het persoonlijk niet leuk vinden als Stefanie naar huis moet. Maar hij vind dat ze wel een paar leuke laatste dagen moet hebben, als dit echt haar laatste dagen zijn. Hij benadrukt nogmaals dat Stefanie gewoon naar Rob toe moet gaan nu.

Stefanie biecht ook op Angela als een bedreiging te zien omdat zij en Rob het erg goed met elkaar kunnen vinden. ''Tenminste, goed voor zijn zak. Dat heeft hij de eerste nacht al gezegd'', aldus Stefanie. Ze snapt niet waarom hij zo doet, maar Mark weet het wel: ''Omdat je waarschijnlijk naar huis gaat''.

Wederom adviseert Mark om goed met Rob te gaan praten om nog een paar leuke dagen te kunnen hebben. Mark loopt naar binnen en Stefanie rookt nog even een sigaret. Benjamin, Nicole en Ivan zijn nu ook buiten en roken allen een sigaret. De theater workshop gaat zo beginnen dus het zal nog even duren voordat Stefanie kan gaan praten met Rob. Ook aan Nicole vertelt Stefanie nog even dat Rob 'zo belachelijk bezig is'. Nicole zegt er niks van te kunnen zeggen en loopt gewoon weg. ''Mannen ga ik nooit begrijpen'', moppert Stefanie.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.