Stefanie en Rob laten kansen liggen. ~ Utopia Gekte

12/04/2015

Stefanie en Rob laten kansen liggen.

Drie toneelstukjes.

Voor de tweede keer in nog geen uur tijd treffen Rob en Stefanie elkaar op het rokersbankje. Beide roken ze dus een sigaret en kijken ze de loods binnen waar de theaterworkshop nog altijd volop gaande is. Zolang er wordt gerookt mogen ze niks zeggen, maar de kans is groot dat Stefanie zo haar frustraties gaat uiten. Toch laat ze ook deze kans weer aan zich voorbij gaan. Zodra haar sigaret op is loopt ze zonder iets te zeggen weer naar binnen om plaats te nemen op de bank. Rob blijft alleen achter.

In de loods zijn ondertussen drie verschillende groepjes ontstaan van 3 tot 4 bewoners. Zij hebben allemaal 7 minuten de tijd om een scene te maken met een begin, verloop en einde. Dit mogen zij nu allemaal presenteren en daarna is de workshop alweer afgelopen. Rob en Stefanie zitten inmiddels weer in stilte naast elkaar en kijken ook toe hoe de groepjes het doen.

Nicole en Gabriëlle beginnen door elkaar enthousiast te begroeten en te zoenen. Ook Bjorn is van de partij en ze nemen allen plaats op een bank. Gabriëlle heeft een kussen in haar armen die een baby voor moet stellen. Ze geven de baby wat aandacht, kletsen kort met elkaar en Nicole zegt in bad te gaan. Bjorn en Gabriëlle blijven achter op de bank met de baby en Bjorn zegt deze vast te willen houden. Gabriëlle vind dat de baby op Bjorn lijkt. Ze fluisteren met elkaar dat ze het best kunnen vertellen. Nicole stormt op ze af en vraagt zich af waar dit over gaat. Blijkbaar is de baby een kind van Bjorn en Nicole is in shock. Ze vermoord de baby en slaat Bjorn. Einde!

Door met het volgende groepje. Armanda en Naomi gaan beiden op de grond liggen met een kussen onder hun hoofd. ''Wat een weertje he'', laat Armanda weten. Beide dames vinden het een heerlijke dag. Benjamin schreeuwt vanaf een afstandje naar de 'meisjes' die vervolgens zeggen dat het doelwit in zicht is en hun nadert. Ze flirten wat over en weer en uiteindelijk vraagt Benjamin aan Naomi of ze zin heeft om kleding te kopen. Daarmee stopt het niet, hij wil ook wel een telefoon kopen voor Naomi. Armanda staat uiteindelijk op en arresteert Benjamin omdat hij een loverboy is. Naomi is in paniek en wil niet dat de liefde van haar leven in de gevangenis verdwijnt. Einde!

Tijd voor de derde en laatste groep. Angela, Rowena, Cees en Bas. Bas zit op een krukje en is blijkbaar de chauffeur. De overige 3 kijken zogenaamd naar de televisie en gillen heel wat af. Bas wint de race en iedereen is beretrots op hun zoon/familielid. Ze feliciteren hem uitgebreid en gaan het vieren aan de bar. Einde!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.