Shotjes Jägermeister en goed nieuws voor Benjamin. ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Shotjes Jägermeister en goed nieuws voor Benjamin.

''Nou is het genoeg hoor''

De muziek staat hard aan in de loods en iedereen heeft wat te doen. Armanda is even bezig op de computer en de andere bewoners zijn hard aan het poetsen. Ramona is bezig met de afwas en zingt ondertussen hard mee met de muziek. Naomi is alles aan het dweilen. Armanda komt tussendoor met goed nieuws voor Benjamin. Belinda heeft namelijk een kaartje gekocht voor de academie. Ivan zien we alles opruimen en Armanda helpt hem inmiddels mee.

Rowena loopt even naar Armanda toe om haar duidelijk te maken dat ze nog steeds super blij is met haar keuze om veganist te zijn. Armanda vind dit fijn en laat weten dat iedereen die zij kent tot nu toe blij is met zijn keuze en er echt geen spijt van heeft gehad. Rowena vind het fijn dat ze zo kan helpen. Ook maakt Rowena even duidelijk dat ze heel erg blij is dat Armanda hier in Utopia is. Ze zijn echt vriendinnen geworden en Rowena vertrouwt Armanda volkomen. Ze kijkt zelf naar Armanda op. Armanda moet lachen en zegt: ''Nou is het genoeg hoor''.

Ivan deelt ondertussen shotjes Jägermeister uit. ''Ben kacheltje lam'', zegt Rowena na het eerste shotje. Armanda slaat het shotje over. Ivan drinkt die van haar erbij op. Even later hebben alle bewoners een kerstmuts op en zitten ze voor de openhaard. Iedereen is klaar voor de foto. Bas heeft een gitaar in zijn handen en er ligt overal kerstversiering. Armanda heeft een kopje chocolademelk in haar hand. Iedereen lacht en de foto word gemaakt. De foto is goed gelukt. De bewoners gaan nu met zijn allen de kerstversiering ophangen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.