Rowena's familie weer op bezoek in Utopia ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Rowena's familie weer op bezoek in Utopia

Als Face niet terug komt wil Bas een andere eend

Om half elf komt er een auto het terrein op rijden. In de auto zit Rowena's familie bezoek. Ze loopt dan ook snel naar de auto toe om haar vriend en familie te begroeten. Binnen in de loods worden ook de andere bewoners begroet. Rowena's vader begint meteen een gesprekje met Nicole en Barry laat aan Rowena weten dat ze vandaag niet op haar kop gaat krijgen. Barry vind dat Rowena door moet zetten, ze begint net een beetje. Rowena is zelf ook wel van mening dat het goed gaat. Barry heeft af en toe wel de indruk dat Rowena een beetje gehypnotiseerd is. Tijdens de familie bezoeken word er altijd van alles meegenomen en ook dit keer. De familie van Rowena heeft onder andere spekkoek meegenomen. Cees praat om tien voor elf even met Barry (de vriend van Rowena). Cees begint onder andere over hoe Bjorn en Rowena met elkaar om gaan. Cees zou er zelf gek van worden er niet tegen kunnen. Vooral hoe ze met Bjorn om gaat. ''Ja soms is het een beetje... Ik sluit me er voor af. Ja we nemen het op de koop toe'', laat Barry weten. ''Ik zeg altijd bij mij ben je veilig'', grapt Cees. ''Dat weten ze zo net nog niet'', reageert Barry.

Niet alleen Rowena's ouders, vriend en nog wat familie/vrienden zijn gekomen. Ook haar kat Boeboe(?) is er weer bij. Boeboe mag lekker los rondlopen in de loods. De familie heeft allemaal veganistisch eten meegenomen. Met Rowena's ouders gaat het goed, alleen Rowena is er niet. ''Mama is nog steeds de baas thuis'', grapt haar vader. ''We hebben elke dag ruzie'', vult haar moeder aan. ''Lief voor elkaar zijn'', laat Rowena weten. Bas vertelt even later aan Barry dat hij volgend jaar drie keer bezoek heeft. Als we het goed begrepen hebben mag hij zijn bezoek mogelijkheid meenemen naar volgend jaar. Bas zit nu op de helft. Hij heeft nog zeven en een halve maand ofzo. Ook Face komt even ter sprake. Barry snapt niet dat de dierenambulance Face naar Utopia bracht zoals hij er toen aan toe was. Bas denkt dat dat komt omdat hij elke dag belde om naar Face te informeren. Met de andere eend gaat het goed. Die legt nu eieren vertelt Bas. Als het niet beter gaat met Face wil Bas er uiteindelijk wel een andere eend bij nemen.

Naast dat we op de ene stream Rowena's familie te zijn krijgen, gebeurd er niet zo heel veel in de loods. Op de andere stream zien we Nicole in de keuken staan. Ze is een soort van deeg aan het kneden.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.