Rowena zegt dat Cees niet op moet geven. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Rowena zegt dat Cees niet op moet geven.

Aardappels snijden

Er zijn een aantal mannen in Utopia die helpen om de markt kramen neer te zetten. Ze proberen het zo mooi mogelijk neer te zetten zodat het terrein een beetje vol lijkt en het geen lege markt is. Ivan helpt natuurlijk mee. De kramen mogen niet te dicht op elkaar staan. Ook Bjorn is druk bezig om te helpen. Hij is oplossingen aan het bedenken om het zo mooi mogelijk te maken. Rob en Mark zijn ondertussen aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken. Er ligt nog een grote stapel aardappels dus het zal nog wel even gaan duren.

Cees en Rowena zitten samen achter de computer. Cees geeft aan dat hij erg moe is en heel slecht slaapt hier in Utopia. Rowena geeft aan dat hij niet moet opgeven en zijn doelen in Utopia moet nastreven. Gina luistert tussen het bakken door naar muziek van Justin Bieber. Zo te zien vermaakt ze zich prima.

Ramona is met Sascha bezig, maar het gaat niet zoals ze wil. Ramona wil het tuig van Sascha omdoen, maar Sascha wil alleen maar eten. Uiteindelijk lukt het Ramona toch en gaan ze samen een stukje wandelen. Even later zien we Ramona met Bjorn praten. Ramona vertelt dat ze maandag gaat beginnen met afvallen. Ze heeft er veel zin in, maar vind het ook best spannend. Ze wil rond de 80 kilo gaan wegen. Bjorn vraagt zich af wat ze nu weegt, maar dit wil ze niet aan hem vertellen. Bjorn vind het goed van haar dat ze het wil gaan proberen en denkt zeker dat het mogelijk is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.