Rowena wil een academie houden over gezonde voeding. ~ Utopia Gekte

12/18/2015

Rowena wil een academie houden over gezonde voeding.

''We gaan door''

Benjamin, Gabriëlle, Ramona en Rowena zijn in de fitnessruimte. Gabriëlle moet vandaag al haar oefeningen doen en pas daarna pauze houden. ''WE GAAN DOORRRR'', schreeuwt Benjamin. Even later word dat toch weer veranderd en hebben ze om de 15 keer even rust. Terwijl ze allemaal druk bezig zijn met sporten, zien we Ivan buiten in de tuin werken. Hij is nog flink zand aan het scheppen en ook Wim is druk bezig.

Even later zien we Rowena en Cees die een discussie hebben over brood. Eigenlijk vind Rowena dat ze 'genaaid' word omdat het brood allemaal zo gezond lijkt, maar dat is het eigenlijk niet. Ze vind dat er veel te veel meel in zit en koopt haar brood liever bij de bakker. Ook geeft ze aan dat ze het liefst roggebrood eet. Cees eet thuis ook alleen maar donker brood van de supermarkt. Rowena zegt dat dat eigenlijk ook helemaal niet zo gezond is, omdat ze er kleurstoffen in toevoegen zodat het brood donkerder lijkt. Het brood wat ze nu eten daar zitten 80 calorieën in per 100 gram.

Rowena lijkt het wel leuk om een academie te houden over voeding. Dat iedereen te weten komt wat ze nou eigenlijk precies eten en wat nou eigenlijk echt gezond is. ''Gezond eten is niet alleen langer leven, het zorgt er ook voor dat je fitter bent'', aldus Rowena. Ook legt ze uit dat suiker verslavender is dan cocaïne.

Naomi en Gabriëlle zijn in de foto studio. Ze zijn op zoek naar een spiegel. ''Ja, hier stond ooit een spiegel toen het nog een foto studio was'', klaagt Naomi. Toch gaat ze op zoek naar een spiegel. Ze gaan wat foto's van Naomi maken. Na enkele pogingen is het alweer gelukt.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.