Rowena troost een huilende Naomi ~ Utopia Gekte

12/30/2015

Rowena troost een huilende Naomi

''Ik wil ze niet teleurstellen''

Om kwart voor twaalf krijgen we opeens een huilende Naomi op de stream te zien. Ze zit op bed te huilen en Rowena is bij haar op bed komen liggen om haar te troosten. Naomi zegt in de war te zijn. Ze weet niet wat ze moet doen. Rowena denkt dat Naomi het gewoon op zijn beloop moet laten. Dat ze moet doen waarvoor ze kwam. ''Ik wil ze niet teleurstellen ofzo'', laat Naomi weten. ''En hoe kan je dat doen? Door te blijven?'', vraagt Rowena. Naomi heeft haar ouders er niet eens over gesproken. Volgens Rowena is het dus onnodig, ''want je moeder vind het ook niet leuk als je er zo bij zit''. Naomi geeft aan dat ze ook niet elke keer kan doen alsof er niks aan de hand is. Naomi die ondertussen nog steeds aan het huilen is veegt haar tranen weg. Rowena ligt voor Naomi en wrijft haar over haar been. ''Ik wil ze gewoon zien. Ik wil weten wat hun vinden zodat ik er niet over na hoef te denken. Me niet schuldig hoef te voelen'', laat Naomi weten.

Rowena vraagt of Naomi haar postmoment niet gewoon af kan wachten, maar dat vind Naomi nog te lang duren. ''Kan je het niet even achter vragen'', vraagt Rowena dan. Naomi schud nee. Rowena denkt dat Naomi's familie zal zeggen dat ze moet doen wat goed voor haar voelt. Ze zijn hartstikke trots op haar. Maar Naomi weet dat haar ouders het niet leuk vinden als ze dagen zoals deze heeft. Van die dagen dat ze bijna de hele dag op bed ligt. ''Je moet goed op jezelf passen en een zwak moment hoort er ook bij. Je bent geen robot'', aldus Rowena, maar Naomi is gewoon heel snel bang dat ze teleurgesteld zijn. ''Je legt de lat lekker hoog voor jezelf. Ik ken het''. Rowena vraagt zich af waar dat gevoel vandaag komt. ''Je hebt niets van ze gehoord. Het is je eigen gevoel die je dat geeft lieffie. [...] Ga muziek luisteren en niet teveel piekeren over dingen die je niet in de hand hebt. Dingen die je niet weet. Allemaal doem scenario's bedenken en uiteindelijk heb je je druk gemaakt om niks''. Als Rowena even later vraagt of het weer een beetje gaat knikt Naomi. ''Ja hoor'', laat ze weten. ''Ik ben daar als je me zoekt'', meld Rowena. ''En maak jezelf niet druk, dat is niet nodig. Ik snap wel dat je ze mist, maar je hoeft niet voor hun te denken. Wacht het gewoon af, meer kan je niet doen''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.