Rowena neemt weer afscheid van haar bezoek ~ Utopia Gekte

12/24/2015

Rowena neemt weer afscheid van haar bezoek

''Werk is maar werk. Geld is maar geld''

Om half twee is Rowena een beetje emotioneel. Ze moet zo namelijk weer afscheid gaan nemen van haar vriend en de rest van het bezoek. ''Poppetje kijk'', roept Barry. Hij wisselt zijn bril om met die van haar. Ze mag hem gebruiken, maar moet er wel voorzichtig mee doen want hij is ''iel''. Rowena krijgt van iedereen de groetjes en daarna word er afscheid genomen van iedereen. Gabriëlle gaat nog snel op de foto met de vriend van Rowena en Rowena gebruikt daarna de telefoon om nog een stukje te vloggen over haar bezoek dat weer vertrekt. Daarna haalt ze snel haar kat Boeboe uit de horeca keuken, want ook die moeten ze natuurlijk niet vergeten weer mee naar huis te nemen. Buiten word er geknuffeld. ''Sterk blijven hé. Je kan het'', laat haar vader weten. ''Als er iets is hoor je het'', reageert ze. ''En een gelukkig nieuwjaar alvast'', aldus Rowena. Rowena neemt vervolgens ook afscheid van haar moeder. Er word geknuffeld. Rowena's moeder wenst haar hele fijne dagen en een knallend 2016. Beide dames zijn wat emotioneel.

''Pak het weer op hé'', zegt Barry als ze samen naar de poort lopen. ''Hele fijne feestdagen en doe iedereen de groetjes'', aldus Rowena tegen haar familie als ze bij de poort staan. Rowena krijgt te horen dat ze niet onzeker moet zijn. Ze zeggen heel erg van haar te houden en Rowena laat weten dat ze gaat shinen. ''Gewoon knallen schat, ga lekker kerst vieren'', laat Rowena's vriend weten. Rowena wil ook dat hij geniet. ''Werk is maar werk. Geld is maar geld''. Zodra ze weer samen zijn gaan ze genieten. Ze kussen nog even met elkaar, laten elkaar weten hoeveel ze van elkaar houden en daarna gaat Rowena's familie er weer vandoor. ''Alleen maar liefde, ik denk aan jullie. Fijne feestdagen. Doei'', roept Rowena ze na. Ze zwaait haar familie uit en loopt dan weer terug naar de loods. Daar laat ze weten dat ze het leuk vond. Bjorn omhelst Rowena meteen weer en vraagt of het gezellig was. ''Ja super gezellig''. Rowena heeft genoten. Benjamin is blij voor haar. Rowena vertelt dat haar moeder haar heel erg mist. ''Die zegt ook van 'ik mis je gewoon'. We waren elke dag samen. Even bellen. En mijn zus ik ook zo'n emotionele truus. Die mist me ook''.

Rowena kletst nog even verder met Benjamin. Benjamin laat weten dat 24 september zijn datum is, maar als hij er dan nog in zit wil hij proberen om te winnen. Dit jaar vind hij het nog te vroeg. ''Jammer dat het toch iets met tijd te maken heeft'', vind Rowena.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.