Rowena en Gabriëlle willen 'panja' worden. ~ Utopia Gekte

12/10/2015

Rowena en Gabriëlle willen 'panja' worden.

En we eten lekker door.

Ook Nicole heeft zich flink uitgesloofd voor het running diner dat momenteel gaande is in Utopia. Dat heeft geresulteerd in twee flinke pannen met kip madras en een sierlijke toren van rijst. Buiten het koken en klaarmaken om neemt ze ook nog de tijd om alles netjes af te wassen en de horeca keuken spik en span achter te laten. Terwijl buiten nog veel mensen aan de alcoholvrije cocktails zitten bij Baas Beach worden binnen in de loods de eerste bakjes pompoensoep geserveerd aan gasten. De naam running diner doet zijn naam eer aan in Utopia want alles gaat in een razendsnel tempo. Ook Cees is lekker in zijn hum en legt bijvoorbeeld het bestek klaar op de tafels. Als je dit allemaal zo leest denk je vast 'gaat er dan helemaal niets fout deze keer'? Klopt, werkelijk waar helemaal niets voor de verandering! Tenzij de regie fouten niet in beeld brengt. Maar de avond is nog jong dus er kan nog van alles gebeuren. Wie weet vliegen straks de stukken kip nog door de loods. Voor nu genieten we gewoon even van het feit dat er iets goed gaat in Utopia. Een heerlijk rustgevend moment om nooit te vergeten.

Gabriëlle en Rowena horen we al praten over dat ze 'panja' willen zijn. In eerste instantie dacht ik dat het wellicht iets met ranja drinken te maken had. Na een Google zoekopdracht blijkt dat het straattaal is voor dronken. Zelfs voor de uitbreiding van onze intellectuele vocabulaire is Utopia prima om naar te kijken deze avond.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.