Rowena en Bas maken ontelbare gaten in de muur. ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Rowena en Bas maken ontelbare gaten in de muur.

Gezellig samen darten.

Normaal darten is er met Rowena en Bas niet bij. Alle mogelijke regels die er zijn tijdens een potje darten verbreken zij in één minuut. We zien die twee de grootste lol hebben als ze vanaf een zo groot mogelijke afstand het dartbord proberen te raken. De ene na de andere dartpijl vliegt de muur in en het duurt dan ook even voordat er een winnaar uit de bus komt. Uiteindelijk is het Rowena die als eerste het bord raakt, maar wel buiten de lijnen waarmee punten zijn te winnen. Bas bedenkt er daarom even snel bij dat er wel binnen de ringen gegooid moet worden. Rowena trapt daar echter niet in en zij ziet zichzelf gewoon als de winnares. Ze gooien nog wat door en Bas raakt uiteindelijk de 19. Ze besluiten om door te gaan tot de 100 punten. Wie als eerste zover is mag zichzelf als winnaar uitroepen.

Wanneer er bewoners in de buurt van het strijdveld gaan zitten worden ze netjes gewaarschuwd. ''Maar jullie horen niet vanaf daar te gooien'', moppert Gabriëlle. ''Wie zegt dat'', aldus Bas die zich er niks van aan trekt. Toch veranderen ze het spel maar in hoe het hoort. Ze gooien verder vanaf een normale afstand waardoor Benjamin en Gabriëlle met een gerust hart bij de open haard kunnen zitten. Op de andere stream zitten Nicole en Bjorn in alle stilte achter de computers. De dart stream is dus nog altijd het meest spannende op dit moment, ondanks dat ze nu geen gaten meer in de muur gooien. De streamlocks blijven ook nog steeds voorbij komen zonder duidelijke aanleiding.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.