Rob zou Angela doen ~ Utopia Gekte

12/03/2015

Rob zou Angela doen

Stefanie gaat sowieso ''janken''

De buren die vandaag in Utopia waren om met de bewoners te klussen zijn inmiddels weer vertrokken. Naast de houten kerstboom die gemaakt is zijn er ook een grote kast, meerdere kleinere kasten en nog kleinere kastjes/tafeltjes/krukjes(?) gemaakt. (zie de eerste foto onderaan dit bericht) Alles gaat mee in een bestelbus. De grootste kast moet boven op het dak want die is te groot om in de bus te passen. Ook moet de man twee keer rijden aangezien niet alles in één keer in de bus gaat. Om half vijf zijn Gabriëlle en Stefanie buiten druk in gesprek met elkaar. We schreven er al over in ons vorige bericht, maar er is nog veel meer besproken. Stefanie denkt dus dat Angela haar weg gaat sturen. Dit denkt ze vanwege een opmerking die Angela gemaakt heeft. Rob's voorkeur gaat op dit moment wel naar Angela uit. Rob vind het geen lelijke vrouw en zou haar doen. Stefanie had hem dat gister namelijk gevraagd. ''Hartstikke prima, maar doe maar wel als ik weg ben'', heeft Stefanie daar toen op gereageerd. Ook weet Stefanie te vertellen dat Angela het niet zal doen in Utopia. Dat is Stefanie te weten gekomen in het gesprek dat ze eerder met nieuwkomer Angela voerde. Maar Gabriëlle wijst Stefanie er op dat dat vaker gezegd is door mensen en velen zich daar toch niet aan gehouden hebben.

Stefanie denkt dat Ramona blijft. Ze heeft het idee dat de groep meer naar haar toe trekt. Ook de stemming die inmiddels achter de rug is komt nog even ter sprake. Stefanie had geen stemmen verwacht van Gabriëlle, Benjamin en Naomi. Of nou ja ze had niet twee stemmen van Gabriëlle verwacht. Gabriëlle legt uit dat ze het ''survival'' stukje mist. Daarom kreeg Stefanie een tweede stem van haar. Ook de opmerking die Stefanie gemaakt heeft vind Gabriëlle vreemd. Dat de drank voor haar een oplaadpunt is. Maar dat heeft Stefanie verkeerd verwoord laat ze weten. Het is geen oplaadpunt voor haar, maar meer een uitlaatklep. Gabriëlle en Stefanie zijn het er over eens dat het een kut bank is. Stefanie gaat sowieso ''janken''. Ook als ze mag blijven, want dat betekend dat Wim of Bas weg gaat. Vooral als Bas weg gaat zou ze het heel erg vinden. Stefanie had zelf zes of zeven stemmen verwacht, maar echt niet elf. Gabriëlle had het van Wim ook niet verwacht. ''Echt gewoon faya''. Stefanie denkt dat Ramona haar er in houd, maar van Angela weet ze het nog niet. Stefanie denkt dat Angela nog aan het zoeken is. Gabriëlle beseft dat het een zware taak is voor de nieuwkomers. Ze zou echt niet in hun schoenen willen staan. 

Stefanie laat weten dat ze eigenlijk op Gabriëlle, Nicole en Bjorn wilde gaan stemmen, maar toen ze 's ochtends op stond besefte ze zich dat ze dat niet kon na alles wat Gabriëlle en Nicole voor haar gedaan hebben. ''Ik heb er ook wakker van gelegen om op jou te stemmen, maar ik moest het van mijn gevoel. [...] Op iemand anders stemmen zou niet juist zijn'', laat Gabriëlle weten. Maar ondanks dat Gabriëlle Stefanie stemmen gegeven heeft vind ze wel dat Stefanie het goed doet. Gabriëlle laat weten de publieksstem heftig te vinden. Armanda heeft er gewoon al één gekregen. Stefanie vind het ook heftig aangezien je er niks mee kan. Je weet de onderbouwing niet. Stefanie wil gaan kijken of ze daar iets aan kunnen veranderen. Misschien dat er toch een soort van beschrijving bij kan komen voortaan. Gabriëlle wil niet dat Stefanie naar huis gaat. ''Zal ik nu gewoon even huilen?'', vraagt ze. ''Nee ik heb nu geen tijd'', grapt ze terwijl ze op staat. Wel wil ze Stefanie het advies geven om nog even volop te genieten voor het geval dat ze straks inderdaad het Utopia terrein moet gaan verlaten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.