Rob geeft Ramona vier dagen voordat ze instort ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Rob geeft Ramona vier dagen voordat ze instort

Ramona dacht dat Bas boos op haar was

Eerder vandaag rond kwart voor vier waren onder andere Rob en Ramona in gesprek in de horeca keuken. Rob zegt Ramona vier dagen te geven voor ze compleet instort en huilt omdat ze niet meer kan. Wim geeft haar wel wat meer dagen voor ze zou instorten. Ramona hoopt in ieder geval snel weer lekker in haar vel te zitten. ''Niet na 1 kilo toch''? Vraagt Nicole zich af. ''Jawel, na 1 kilo stop ik ermee'', grapt Ramona. Ook laat Ramona weten dat ze de theater workshop morgen gewoon door laat gaan. Als Rob niet mee wil doen dan hoeft dat niet, dan kijkt hij maar gewoon. Gabriëlle is ondertussen weer druk aan het schoonmaken. Dit keer veegt ze de grond in het kantoor. Bjorn krijgt om vijf over vier nog steeds DJ les in de studio en Benjamin en Bas praten daar over op het rokersbankje. Bas was het gesprek eerst even af gaan luisteren en is er daarna bij gaan staan. Maar niet veel later werd hij weg gestuurd omdat Bjorn zenuwachtig van hem werd. Volgende week schijnt er weer een DJ les te komen en dan kan Bas er wel bij zijn. ''Wat nou het stomme is, dan heb je een uur DJ les en ben je een uur aan het lullen over dingen die niet eens...'' Bas maakt zijn zin niet af. Benjamin grapt dat ze al aan het afronden zijn.

Als Bas even later door de loods loopt vraagt Ramona of hij boos op haar is. ''Nee'', zegt Bas. Is er dan iets waarom ik boos zou moeten zijn. Bas schijnt Ramona honderd euro te hebben gegeven en ze heeft daar al van alles van gekocht waaronder sloffen van twintig euro. Ze had naar eigen zeggen echt een paar dingetjes nodig. Bas is daar natuurlijk niet boos over. ''Doe maar lekker met je geld wat je wilt''. Om kwart over vier nemen we een kijkje in de horeca keuken. We zien dat Rob en Benjamin daar al weer druk bezig zijn met aardappels tot friet snijden. Later op de middag zijn Mark en Bas samen in gesprek. Mark laat weten dat er 50 prijswinnaars zijn en dat die elk één iemand mee mogen nemen. Het is dus onduidelijk hoeveel mensen er precies gaan komen. Het gesprek gaat over op een ander onderwerp. Bas laat weten nog steeds veganistisch te zijn. Hij sport op het moment alleen niet meer vanwege zijn schouder. Hij heeft een ontsteking. Dus hij heeft pijnstillers en ontstekingsremmers gekregen en kan nu even niet sporten. De Diclofenac die hij heeft gekregen werken goed. Eergisteren had hij er acht en vandaag weer acht. ''Het werkt te goed''. 'S avonds gaat hij op zijn zij liggen en dan voelt hij niet dat het pijn doet. Mark sport ook al een tijdje niet meer, maar wil het wel weer op gaan pakken. Bas komt met het idee om een keer de 10.000 kettle bell swing challenge te gaan doen. Dan moeten ze er 10.000 per week doen. Bas gaat opzoeken hoe het nou precies zat. Mark wil vandaag een paar biertjes gaan drinken, maar niet teveel. Volgens Bas zou hij het beste zelfs geen bier kunnen drinken want door alcohol te drinken geneest zijn schouder ook minder snel.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.