Rob en Bjorn om elf uur nog steeds in bed ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Rob en Bjorn om elf uur nog steeds in bed

De prioriteiten lijst is onzin

Cees komt na het nieuwtje van Mark van het rokersbankje af en loopt een stukje met hem mee. ''Ivan wil gewoon graag. Als hij iets wil moet het er komen'', vertelt Mark. Ze hebben het over de kasteeltuin waar Ivan al een tijdje mee bezig is. Cees wil ergens een shop van maken en vraagt zich af of hij dan ook gewoon spullen daar binnen moet brengen. Volgens Mark werkt dat wel. ''Maar de akker word ook niet echt gebruikt'', vertelt Mark. Volgens Mark is de hele prioriteitenlijst ook onzin. Ze doen toch wat ze zelf willen. De keuken stond bijvoorbeeld op nummer negen. De vloer staat op nummer één en gaat volgens Mark nu wel ook aangepakt worden. Op twee stond de nieuwe werkruimte die inmiddels zo goed als af is. Dus ze zijn er wel mee bezig, maar niet in de juiste volgorde. Cees zijn (merchandise) shop staat op nummer vijf. Als ze in volgorde afwerken moet hij dus nog even wachten, maar Mark vertelde net dat de prioriteitenlijst onzin is dus wie weet is het er sneller dan verwacht.

Als we om tien voor elf weer een kijkje in de loods nemen zien we Gina en Nicole samen voor de spiegel staan op de vide. Ze zijn zichzelf aan het opmaken. Ramona, Rowena en Gabriëlle zien we beneden aan de picknick tafel ontbijten en Rob en Bjorn zien we op de vide nog altijd in bed liggen. Misschien omdat ze ook pas zo laat naar bed gingen. Cees is om elf uur weer druk bezig in de keuken. Hij is aan het afwassen. Gabriëlle is net klaar met eten en brengt netjes haar bord naar de keuken. ''Nou Cees je staat ervoor. Ik kan het zelf doen, maar wil jij het voor me doen? Anders doe ik het zelf'', vraagt ze. Cees pakt haar bord aan en begint het af te wassen. ''Dankjewel skeet'', roept Gabriëlle. Ook Rowena is klaar met eten, maar pakt het wat anders aan. Zij brengt haar bord naar de keuken en zegt het zelf af te gaan wassen, maar Cees maakt er geen probleem van pakt haar bord aan en wast het af. ''Zo het is al klaar'', laat hij weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.