Rob bekladderd de posters van Ramona en Rowena ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Rob bekladderd de posters van Ramona en Rowena

Rob neemt de dames nogmaals te grazen

Rowena en Ramona zaten net nog opgesloten in de (foto)studio omdat Rob ze ongemerkt te grazen genomen had. Nu ze weer in de loods zijn gaan ze snel weer verder met het ophangen van de laatste paar posters. Ook op de slaapkamer deur aan de binnenkant word een poster geplakt. ''Het houd niet op'', laat Ramona weten om tien voor twee. Ook boven de trap naar de vide word een poster geplakt. In de toiletruimte en bij de badkamer. Rowena gaat er nog ééntje op haar eigen slaapkamer deur hangen en wil er ook nog één in de zenderkamer hangen. Zodra ze dat laatste doet volgt er om precies twee uur 's nachts een streamlock. Zes minuten later krijgen we pas weer beeld. Rowena staat op dat moment voor de spiegel. Doet haar haren in een elastiek en gaat nog even naar de toilet. Rob zien we bovenaan de vide in stilte toe kijken. Als Rowena haar bed in lijkt te gaan zien we Rob zachtjes naar beneden sluipen om vervolgens een stift te pakken en op de posters te gaan tekenen die de dames zojuist opgehangen hebben. Rowena ziet het gebeuren, maar onderneemt geen actie. Als ze denkt dat Rob haar ziet duikt ze snel weg onder haar dekbed. Ramona daarentegen heeft het ook door, maar stapt wel op Rob af. We hebben er geen geluid bij, maar uit de beelden kunnen we opmaken dat Ramona aan Rob vraagt of hij degene is die ze opgesloten heeft en Rob lijkt dat te bevestigen.

Om kwart over twee is Rob zijn bed weer ingekropen en praat Ramona even bij met Rowena. Voor ons is er niks van te verstaan door de toon waarop ze met elkaar communiceren. Op dat moment krijgt Ramona dus ook een zendercheck. Niet echt een geweldige timing van de regie aangezien de rest van de bewoners gewoon ligt te slapen. We zien Ramona en Rowena vervolgens de onder gekladderde posters weghalen en daarna samen de horeca keuken in lopen waar ze verder praten. ''Hij heeft ons opgesloten'', is het enige wat we kunnen verstaan uit Ramona's mond. De rest blijft allemaal onverstaanbaar gefluister. Om tien voor half drie kruipen de dames hun bed weer in. De regie zoomt dan nog even in op een aantal posters die de dames opgehangen hebben. ''Nieuwkomer van het jaar 2015'', staat er op. Ze zijn dus niet helemaal vergeten om er iets van tekst op te zetten. Waar Rowena rustig lijkt te gaan slapen zien we Ramona nog een lange tijd aan iets friemelen met haar hand. We kunnen niet zien of het nou een pluk haar is of het draadje van haar zender.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.