Ramona zit vol spanning voor morgen. ~ Utopia Gekte

12/05/2015

Ramona zit vol spanning voor morgen.

Wie blijft en wie gaat?

Gaat het Utopia avontuur van Ramona morgen pas echt beginnen of komt het dan alweer tot een einde? Morgen moeten de bewoners namelijk alweer één van de twee visumhouders naar huis sturen en vooralsnog hebben wij geen idee welke kant het op gaat. Ook voor Ramona is dat een gekke gedachte. Ze heeft nog niet echt veel gesproken met de genomineerden. Dit liet ze vanochtend al aan Rowena weten achter de desktops. Laatstgenoemde heeft nog wel een advies voor de visumhouder: Bedenk goed wat diegene die je naar huis stuurt betekent voor de BV, de stichting, de samenleving en voor jezelf. Volgens Rowena zijn dat belangrijke dingetjes om te overwegen.

Zowel Ramona als Angela laten beide nog niks los over wie ze naar huis zouden sturen. Dat is misschien maar goed ook want beide bewoners zijn nog niet zeker van hun verblijf. En misschien krijgen ze wel minder stemmen als ze bijvoorbeeld Wim naar huis sturen in plaats van Stefanie. Of Bas in plaats van Wim. En ga zo maar door. :-)

Wat betreft de genomineerden lijkt het er nog steeds op dat Stefanie de meeste kans maakt om naar huis te worden gestuurd. Althans, dat is wat de bewoners ons graag laten geloven. En zoals we allemaal weten na bijna 2 jaar Utopia: Niets is wat het lijkt. Spannend! Denk jij al te weten wie van de twee visumhouders mag blijven morgen?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.