Ramona wilde bijna zonder kleding de loods door rennen ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Ramona wilde bijna zonder kleding de loods door rennen

''Als ik er achter kom wie het is''

Als Ramona om tien uur staat te douchen grijpen de mannen hun kans. Mark begint de actie door ballonnen de doucheruimte in te gooien. Het duurt niet lang voor er nog meer dingen over het randje van de douch wand worden gegooid. Rob zien we een emmer water over de douche muur gooien om de emmer vervolgens snel weer te vullen en nog een lading water over de douche wand heen te kiepen. Ramona word ondertussen ''boos''. We horen haar hard gillen, maar de heren zijn nog niet klaar. Bijna alle bewoners staan toe te kijken met een lach op hun gezicht als Rob de schoonmaak kar voor de douche deur zet zodat Ramona er niet uit kan. Als Ramona de deur wil openen komt Rowena haar helpen. Rowena haalt de kar voor de deur weg en schiet Ramona te hulp. Ramona is woest. ''Als ik er achter kom wie het is...'' Ze is blijkbaar nog niet helemaal aangekleed aangezien Rowena en Gabriëlle elk voor een camera gaan staan en handdoeken om haar heen houden zodat ze niet in beeld is. 

Rowena vertelt dat dit geintje ook bij haar weleens uitgehaald is. Alleen zij kreeg ook nog tomatensap er over heen gegooid. ''Ik wilde bijna n**kt rennen'', laat Ramona weten. Nicole vertelt dat dit soort dingen wel vaker zijn gebeurd. Toen zat de douche helemaal onder de kleurspoeling. Bij Ramona zijn er onder andere ballonnen, kerstballen en water over de muur heen gegooid en door al het water is het dus ook een flinke puinhoop rondom de doucheruimte. ''Jullie zijn zogenaamd allemaal aan het darten'', roept Ramona als ze aangekleed de douche uit komt. ''Ik ga stuk, jullie gaan allemaal krijgen. Ik zou maar weg gaan daar Victoria'', waarschuwt ze haar mede bewoners. Ze pakt een ketchup/curry fles en vult een bak water om vervolgens daarmee achter de mannen aan te rennen. ''Jij was het ook. Jullie gaan het allemaal opruimen'', roept ze terwijl ze de curry in de rondte smijt. Toch is het alleen Ramona die we om tien over tien zien dweilen. Er liggen namelijk hele strepen curry op de vloer. En niet alleen op de vloer ligt curry, maar ook op de kussens van de bank. Rob is snel naar boven gerend en daar gaan zitten alsof er niks gebeurd is. Mark zit Ramona ondertussen op te stoken dat Rowena de dader zou zijn, maar zodra Ramona er achter komt dat Rob het gedaan heeft noemt ze hem een pussy. ''Als het terug komt ga je naar boven''.

Even later bespreekt ze met Rowena haar plannen. ''Morgen sta ik kaolo vroeg op en gooi ik een hele bak water over zijn hoofd''. Rob durft inmiddels weer naar beneden te komen en besluit te gaan roken samen met een aantal andere heren terwijl Ramona de troep aan het opruimen is. Ramona vertelt dat er bommetjes vies wc papier, ballonnen, water en kerstballen op haar hoofd zijn gegooid. Als Ramona een kussen van de bank schoon staat te maken vraagt Bas waarom zij het schoon aan het maken is. '''Weet ik eigenlijk niet'', reageert ze. ''Jullie gaan het zelf maar opruimen''. Ze gaat het zelfs weer vies maken. ''Pak die f*cking curry'', stookt Bas haar op. En dat doet Ramona dan ook. Ze haalt de curry fles, loopt terug naar de bank en spuit express een nieuwe dikke lading curry over het kussen heen. Of iemand het op gaat ruimen is nog maar de vraag. Wim zien we om vijf voor half elf de doucheruimte schoon maken en Benjamin besluit Ramona te helpen met dweilen. ''Waarom f*cking curry'', vraagt hij zichzelf af. ''Weet ik niet. Ik denk water gooien met die camera's hier...''. Dat leek Ramona niet slim, maar Benjamin denkt dat de camera's dat wel aankunnen.

Om kwart voor elf horen we Cees in de slaapkamer tegen Rowena klagen. Het gaat weer eens over het drankgebruik. Dat er teveel gezopen word op kosten van de BV en dat hij een chocolade reepje van zo'n 33 cent van zijn eigen geld moet betalen. Hij kan er naar eigen zeggen niet eens tegenaan snoepen wat er allemaal gedronken word.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.