Ramona wil dat Bas campagne gaat voeren ~ Utopia Gekte

12/19/2015

Ramona wil dat Bas campagne gaat voeren

''Volgend jaar ga ik natuurlijk winnen''

Na de actie praten Naomi, Gabriëlle en Rowena er nog even over na. ''Winnen willen ze allemaal. Niet zo doen. Doe er wat aan en zo niet ook prima, maar ga niet zeiken omdat de ander.... Wacht maar ik ga ook wat doen. Nieuweling van het jaar'', grapt Rowena. Gabriëlle zou het zo ''dope'' vinden als de nieuweling zoiets zou doen. ''Dat deed ik vorig jaar ook. Ik had een bordje met 'stem op mij' boven mijn bed gehangen. Ja boeien dan doe ik wel gewoon een kartonnetje boven me bed'', aldus Naomi. ''En nu heb je het even anders aangepakt'', lacht Rowena. ''Die foto. oh oh oh. [...] Wat zou Gio vinden'', vraagt Naomi zichzelf af. ''Zo dope'', reageert Gabriëlle. Naomi kan naar eigen zeggen haar smile niet meer van haar gezicht krijgen. Ze heeft het gewoon geflikt. ''Nou en. [...] Nu wil ik echt zo graag mijn post''. Als Naomi langs de picknicktafel loopt begint Nicole er ook weer over. ''Wat zal je vader dat leuk vinden. Misschien heeft hij dat ook wel op zijn vrachtwagen gedaan''. Lang kunnen ze niet praten want om ongeveer tien voor twee arriveren Nicole's tattoo klanten.

Bas en Ramona zien we op het rokersbankje zitten. Door Naomi's actie zijn inderdaad de andere bewoners ook aan het denken gezet. ''Je moet met iets komen. Moet je wel gaan doen ouwe'', vind Ramona. Bas zegt dat hij er al een tijdje mee bezig was om iets te regelen, maar het ging niet. Misschien nu wel. ''Met wat ben jij bezig'', vraagt hij. Ramona kan het nog niet zeggen. of nou ja wil het niet zeggen, Bas zegt tenslotte ook niet waar hij mee bezig is. ''We zijn nu wel een beetje concurrenten hé'', laat Ramona weten. ''Zie je dat zo? We kunnen ook samenwerken'', laat Bas weten. Ramona is benieuwd wat voor idee Bas dan heeft. ''Wil je samenwerken waardoor ik ga winnen'', vraagt hij verder. ''Nouuu'', reageert Ramona. ''Of waardoor jij gaat winnen, het maakt me niet zoveel uit'', laat hij weten. ''Ja ik wil winnen'', reageert ze meteen. Ze houd van die games. Dat mensen denken ''godverdomme''. Realistisch gezien heeft ze natuurlijk geen kans, of nou ja een kleine kans, maar ze houd er wel van om een beetje... Dat mensen denken 'wat denkt zij nou'. Dat wil ze wel doen. ''Volgend jaar ga ik natuurlijk winnen''.

Ramona wil wel samenwerken. Ze vind sowieso dat Bas ''hup hup hup'' moet. ''Kil je hebt kansen hé''. Volgens Bas gaat er iets heel leuks komen. Bas wil iets van zichzelf neerzetten wat voor altijd is. ''Ik weet het al. Een standbeeld. Als je dat doet is het gruwelijk'', reageert Ramona meteen. Over haar eigen campagne kan ze zeggen dat ze het niet alleen doet en dat ze niet zullen verwachten dat hun dat durven. Bas vind het een slechte hint dus geeft Ramona nog een hint. ''Je hebt ons nog nooit zo gezien''. Bas denkt het dan al te weten. ''Ik denk dat het samen met Gabriëlle is of niet?''. Nee, zegt Ramona. Bas wil een standbeeld, maar er zit een prijskaartje aan. Het standbeeld moet echt kolossaal zijn. Tien keer zo groot als Bas. Ramona zegt samen te gaan werken met Rowena. ''Wat gaan jullie doen'', vraagt hij. Ramona vertelt dat ze er pas net opgekomen zijn. ''Wij als nieuwelingen gaan samen een f*cking grote campagne bedenken. Het moet niet blijven bij één poster. Ik denk dat we... Dat is mijn idee. Na ja ik kan nog niet voor haar praten. We gaan samenwerken''. Ramona lacht, ze durft niet echt te vertellen wat ze van plan zijn. ''Weet je wat zo grappig is. Als jij mij nakt dat is het faya, maar dan weet ik de jouwe ook''. Ramona wil samen met Rowena eigenlijk alles in Utopia vol gaan hangen met posters van haar en Rowena. Maar dan ook alles. De huisjes enzovoort. ''Als je maar van mijn beeld afblijft'', lacht Bas. Ramona zegt dat het een aandachttrekkende foto moet zijn, maar ze kunnen het ook samen aanpakken. ''Het helpt jou sowieso. Hoe meer mensen hoe meer stemmen je krijgt. Het moet in de nacht zijn dat als ze wakker worden dat alles vol hangt'', aldus Ramona.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.