Ramona vroeg haar 24 uur aan. ''Ik denk dat ik naar huis ga'' ~ Utopia Gekte

12/29/2015

Ramona vroeg haar 24 uur aan. ''Ik denk dat ik naar huis ga''

''Op een gegeven moment gaan dingen vervagen''

We hebben alweer een poosje niets geschreven, maar er is weer van alles gebeurd. Zo hadden Nicole en Ivan rond half drie een gesprek met elkaar. Nicole laat weten dat het geen makkelijke keuze is, maar ze kan niet puur in Utopia blijven voor Ivan, net zoals dat hij niet weg kan gaan voor haar. Ivan vraagt of Nicole een jaar op hem gaat wachten. "Dat moet ik nog zien. Op een gegeven moment gaan dingen vervagen. Je gevoel en hetgeen wat je samen had. Dan moet je nog maar zien of je nog bij elkaar kan blijven. Als ik weg ben, kan er ook een chick binnen lopen die volledig jouw visie deelt. Jij kan er dan niet voor weglopen of je gevoelens uitzetten ook al zeg je dat je gevoel nu zo sterk is." Nicole kan buiten mensen ontlopen, maar Ivan heeft het in Utopia volgens haar niet in de hand. "Dan ken je mij nog niet. Of je weet niet hoe groot mijn liefde voor jou is'', laat Ivan weten die het daar niet mee eens is. Ivan vind het moeilijk dat hij er dan niet voor haar kan zijn, maar Nicole zegt het prima in haar eentje te redden. Ze doet het tenslotte al drieëndertig jaar alleen. Voor haar is haar toekomst buiten. Ze denkt niet meer uit Utopia te kunnen halen dan wat ze tot nu toe heeft gedaan.

Om tien voor drie zien we Bas achter de computer zitten. Er is een filmpje gestuurd waarop Face te zien is. Het schijnt iets beter met hem te gaan, maar hij is nog steeds niet helemaal de oude.  ''Ik denk dat ik naar huis ga'', laat Ramona een paar minuten later weten. Ze zegt dat ze haar 24 uur al aangevraagd heeft. Ze heeft straks nog een gesprek, maar is voor 80% zeker dat ze weg gaat. Ze geeft aan gister avond haar 24 al aan te hebben gevraagd. Niet veel later blijkt het een grap te zijn. Rowena en Naomi hadden eerder vandaag namelijk al besproken wat ze Ramona voor ontgroening zouden gaan geven. Naomi dacht aan dingen zoals een sappenkuur of het doen van de obstakel run, maar volgens Rowena moest het iets Utopiaans zijn. Vervolgens kwam Naomi met het idee dat Ramona een ''prank'' met iemand uit moest gaan halen. Bijvoorbeeld een geloofwaardige scene maken in het centraal waar ze iedereen in meeneemt om later te vertellen dat het een grap is. Rowena vind dat een goed idee, misschien kan ze net doen alsof ze naar huis gaat. Naomi vind dat een goed plan. Dat past wel bij Ramona volgens haar.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.