Ramona vind toch dat ze te weinig is afgevallen. ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Ramona vind toch dat ze te weinig is afgevallen.

Blijven sporten.

Hoewel Ramona net nog intens gelukkig was met de 1,7 kilo die ze kwijt is, zien we haar nu alweer mopperen. Ze is teleurgesteld en had verwacht dat het veel meer zou zijn. Gabriëlle en Rowena zijn een beetje verbaasd en benadrukken hoe knap deze prestatie is. En dat ze gewoon op deze voet door moeten gaan omdat dit de gezondste manier is. ''Ik ben echt woest. Ik ben woest gewoon'', laat Gabriëlle weten bij wijze van grap. Ramona moet niet zo mopperen en ze gaan zo meteen weer lekker sporten. Toch blijft Ramona teleurgesteld dat het zo weinig is ondanks haar crash dieet. Wanneer Gabriëlle het nieuws aan Mark en Benjamin vertelt zegt Mark het knap te vinden. En ze denken dat het de volgende keer misschien wel 3 kilo is. ''Ik wil gewoon mooi zijn'', schreeuwt ze buiten op een gegeven moment tegen Gabriëlle.

Gabriëlle verdwijnt weer en Mark en Benjamin kletsen door bij de computers. Niet over het afvallen, maar over Mark zijn oliebollentent. ''Voor duizend euro doe ik het niet'', laat Mark weten. Hij hoopt veel meer om te zetten dan dat en heeft een flinke bestelling gedaan eerder deze ochtend. Met de kerstdagen en oud en nieuw op komst hoopt Mark nog een flinke slag te slaan door veel versnaperingen te verkopen.

En over de campagne van Rowena en Ramona... Zij zelf zijn de enigen die er over (blijven) praten. In de keuken vertellen ze nog maar eens hoe doodsbang ze waren toen ze zaten opgesloten in de studio. Rowena is blij dat ze op een afgesloten terrein zitten want anders was ze echt gaan huilen. Samen hebben de dames de grootste lol over hun nachtelijke avontuur. ''Ik hou er van. Ik vond het wel eens een keer wat anders'', vind Rowena. Hun medebewoners lijken er weinig in te zien en maken er geen enkel woord aan vuil.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.