Ramona: ''Tering hij is echt lekker'' ~ Utopia Gekte

12/21/2015

Ramona: ''Tering hij is echt lekker''

De dames beginnen hun campagne

Om tien voor half één zien we Ramona, Rowena en Bjorn achter de computers zitten. Ze zijn foto's uit aan het printen voor hun campagne. Bjorn hebben ze er dus van op de hoogte gebracht want hij zit daar nog altijd te werken en kan de dames dus mooi even helpen met uitprinten. ''Cees komt, Cees komt'', roept Rowena die alles in de gaten houd. Als de kust weer veilig is praten ze verder. Bjorn vraagt hoeveel blaadjes ze willen hebben. ''Vijfentwintig of zo'', reageert Rowena, maar Ramona wil er dertig per persoon. Zodra ze de printer de opdracht geven begint hij hard geluid te maken. Het is te hopen dat niemand er wakker van word. De foto's worden in zwart wit uitgeprint, maar Ramona wil er toch ook eentje met kleur proberen. ''Gruwelijk toch'', lacht Ramona die haar foto's uit de printer ziet komen. Nu alleen nog de posters van Rowena. Ramona gaat alvast plakband zoeken, maar volgens Rowena hebben ze gewoon genoeg plakband in de kast staan. Even lijkt er iets aan de hand te zijn met de printer. Te weinig papier denkt Ramona. Rowena vraagt zich ondertussen af of er mensen boos zullen worden.

Niet veel later terwijl de printer zijn werk weer doet begint Ramona over een ander onderwerp. Ze vind ex Utopiaan Ruud echt een lekkerding. ''Heerlijk''. Rowena is het er mee eens dat Ruud inderdaad een lekker lichaam heeft. ''Maar zijn kop''. Blijkbaar zoeken ze foto's van hem op het internet want ze lijken ergens op te reageren. ''Hij is echt breed [...] Tering hij is echt lekker'', laat Ramona weten. ''Het was echt een beest'', vult Bjorn aan. Als ze weer klaar zijn met praten over oud Utopiaan Ruud gaan ze verder met hun campagne. ''Even een plan van aanpak'', vraagt Ramona. De twee fluisteren zo zacht dat ze zelfs met een koptelefoon en het geluid vol aan niet verstaanbaar zijn. Om één uur doen ze net alsof ze gaan slapen. Cees zit op dat moment zijn post nog te schrijven en de dames vragen wanneer hij gaat stoppen. Cees denkt zo maar eens te gaan stoppen, anders is hij straks nog bezig. Rowena doet de tussendeur naar de horeca keuken dicht zodat Cees minder ziet en hoort en begint vervolgens samen met Ramona de uitgeprinte posters op te hangen in de keuken. Ze plakken ze overal. Op de koelkasten, in de keuken kastjes. Op het raam van de deur. ''Hey bewaar je nog plek voor mij vriend'', vraagt Rowena als Ramona wel erg snel is met plakken.

Om tien over één komt Bjorn langs lopen. Rowena knuffelt even een poosje met Bjorn en zegt dan welterusten. Bjorn gaat namelijk slapen. De twee dames gaan vervolgens naar buiten. Ook daar moeten posters achtergelaten worden. Ze beginnen met het plakken van posters op Le Luifel. ''Oh waar zijn we aan begonnen'', vraagt Rowena zich hardop af. Vervolgens gaan ze de (foto)studio in. Rowena merkt daar op dat ze eigenlijk helemaal geen ''stem op mij'' op de posters hebben gezet. ''Maar ja boeien. Ze snappen de bedoeling toch''. Toch baalt ze er duidelijk wel een beetje van. ''Stem op mij! Nou ja, jammer kut. We hadden het er bij moeten zetten, but it is what it is. Ze snappen het idee''.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.