Ramona schrikt en trekt een sprintje. ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Ramona schrikt en trekt een sprintje.

Angela rent naar Naomi.

''Hallo! Stuk en Klaver! Dat mag niet! Dat mag niet! Ja Jezus hey, hoe krijgen we die nou terug'', puft Ramona. Ze zat net lekker knus met Angela onder een deken, maar trok een sprintje naar de akker waar de koeien staan. ''Nee, nee, nee! Zeg, wat zijn jullie aan het doen hiero?!''

Angela komt met een minuutje vanuit de loods richting Ramona en de koeien toe. Volgens Naomi mogen de koeien gewoon los blijven lopen. ''Laat maar lopen zei ze. Dat kan toch niet? Straks breken ze een poot ofzo'', laat Angela weten. Ook Ramona is een beetje verbaasd, maar Angela zegt nogmaals dat het volgens Naomi geen probleem is. Ze besluit om op de schommelbank te gaan zitten nu ze toch bij de vijver is. Dat had Ramona naar eigen zeggen altijd al willen doen en Angela volgt dat voorbeeld. Het gesprek dat ze net onder de dekens voerden vervolgen ze nu op de schommelbank.

Zo laat Angela weten dat ze iets uit Utopia mee naar huis wil nemen als ze weg moet. Ze denkt er nog over na wat ze dan mee naar huis neemt. Ramona oppert een bord of een glas mee te nemen. En terwijl beide dames door kletsen komt Stefanie met Naomi aangewandeld om de koeien weer terug het weiland in te krijgen. Met een bakje bix probeert Naomi de koeien te lokken. Ze geven toe dat ze inderdaad niet los mogen lopen over het terrein.

Angela en Ramona besluiten om weer terug naar de loods te wandelen want het is erg fris buiten. Ze zitten dan ook snel weer samen onder de deken op het rokersbankje. Stefanie en Naomi zijn nog wel even bezig met de koeien. Ze zijn nog niet van plan om weer braaf naar het weiland te wandelen.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.