Ramona pakt Rob terug met scheerschuim en water ~ Utopia Gekte

12/22/2015

Ramona pakt Rob terug met scheerschuim en water

''Je kan met één oog open slapen''

Om vijf voor twee zien we Benjamin, Ivan en Mark spullen uit een busje halen zoals onder andere de stoelen voor het diner later vandaag. Ramona is ondertussen bezig met een showtje. Ze staart naar buiten en zodra Rob langsloopt mompelt ze ''ik durf het niet''. Zodra ze het aandurft loopt ze naar buiten. Richting het rokersbankje waar Rob is gaan zitten. ''O ik heb nog geen sigaretten'', mompelt ze als ze het hoekje om loopt. Ze loopt terug, stopt net buiten het zicht van Rob en mompelt nogmaals ''o ik durf het niet''. Als ze weer het hoekje omloopt bedenkt ze zich nogmaals om weer een tweede keer terug te lopen. Ze gaat de loods in pakt een bus met scheerschuim en een spons en zegt Rob terug te gaan pakken. Hij haalde gister een grap met haar uit en blijkbaar is het nu pay back time. 

De spons wisselt ze vervolgens om voor een beker water om vervolgens met de spuitbus en de beker water naar het rokersbankje te lopen. Ze doet net alsof ze van het water drinkt en de bus met scheerschuim houd ze achter haar rug. Zodra ze dichtbij genoeg is grijpt ze haar kans en spuit ze scheerschuim over Rob zijn hoofd. Gevolgd door de beker water. ''Eeh joh'', roept Rob uit die snel opstaat en een stukje weg rent. ''Je wilde me toch pakken'', lacht Ramona terwijl ze weg rent. ''Ja Rob you started it''. Rob zegt dat Ramona het nu helemaal gaat krijgen. ''It's on like donkey kong. Je kan met één oog open slapen. Je bent zo de sjaak. Niet huilend naar buiten gaan'', meld hij als hij de loods in komt lopen om zijn kleding af te gaan doen. ''Maar jij bent begonnen, eigenlijk staan we nu toch gelijk'', roept Ramona uit. ''Nee, nu begint het pas'', laat Rob weten. ''Shit'', mompelt Ramona. Rob laat weten dat hij op het internaat heeft gezeten en dus genoeg ideeën heeft. ''Je had echt met iets beters moeten komen''.

Als ze even later weer samen op het rokersbankje zitten zien we op beide gezichten een grote lach. ''Eerlijk is eerlijk je zag het niet aankomen'', begint Ramona. ''Nee klopt'', bevestigt Rob. Rob plaagt Ramona een beetje met het feit dat hij haar terug wil gaan pakken. ''Oke, je mag me terugpakken, maar daarna geef ik het op''. Rob is het daar niet mee eens. ''Nee, een maand lang'', hij bepaald wanneer het stopt. ''Kijken of je het vol houd''. Rob begint even later over sambal in haar neus. Hij vraagt of ze daar tegen kan. ''Ga maar lekker slapen''. Zodra Ramona weg loopt roept hij haar na. ''En ze leefde nog lang en gelukkig''. Als Ramona weer in de loods is laat ze aan Rowena weten dat ze Rob heeft teruggepakt. ''En mijn doodvonnis getekend''. Ze vertelt dat ze scheerschuim over zijn hoofd heeft gespoten en water heeft gegooid. ''Hij zei nu is het groen licht'', aldus Ramona. ''Laat maar komen'', meld Rowena en Bjorn die meeluisterde vind het een goeie actie van haar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.