Ramona op de weegschaal. ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Ramona op de weegschaal.

Gabriëlle belt met Arjuna.

Terwijl Ivan gestaag door blijft werken buiten zien we dat Gabriëlle achter de loods een belletje pleegt. Wanneer we de voicemail te horen krijgen word ons meteen duidelijk dat ze Arjuna probeert te bellen. De tweede poging lukt wel en dan horen we ook meteen de reden. Gabriëlle is met behulp van Arjuna en Joey veel kilo's afgevallen en nu gaat ze Ramona helpen dit ook te bereiken. Ze vraagt zich af of Arjuna misschien nog tips heeft. Ook laat Gabriëlle weten dat zij Ramona ook een contract laat ondertekenen, net als Arjuna destijds bij Gabriëlle zelf deed.

Arjuna heeft aanstaande donderdag om half drie tijd om langs te komen. Dan kunnen ze met zijn drieën het een en ander bespreken. Ook opperde Arjuna om meteen een sportmiddag met hem in te plannen, maar Gabriëlle weet nog niet of dat mag van de overheid. Ze moet hem daar dus nog over mailen. Maar de afspraak van aanstaande donderdag staat in ieder geval. Vandaag gaat Gabriëlle al beginnen met Ramona. De bedoeling is dat ze straks gaan sporten in de fitness ruimte.

Gabriëlle heeft Ramona op de weegschaal gezet. Het duurde even voordat ze erop wilde gaan staan want ze vind het echt verschrikkelijk om te doen. Ze schaamt zich en vind het ongemakkelijk. Uiteindelijk besluit ze toch om zich eroverheen te zetten en stapt ze op de weegschaal. Het gewicht is onbekend en dat wil ze ook graag zo houden. Bas motiveert haar door te zeggen dat de getallen vanaf nu alleen maar minder gaan worden en dat ze zich er gewoon overheen moet zetten. Inmiddels maakt Gabriëlle een ontbijtje voor Ramona.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.