Ramona ondervraagt Wim ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Ramona ondervraagt Wim

De keus is aan Ramona

Deze avond is er nog het één en ander gebeurd zowel belangrijke dingen als minder belangrijke dingen. Gina was om tien over half zes druk bezig met het maken van muffins. Ramona, Gabriëlle en Stefanie zijn op dat moment druk bezig met het maken van merchandise. Wim zit er bij, maar doet eigenlijk niks nuttigs. Het enige wat hij doet is op zijn stoel zitten wiebelen. Ivan en Naomi zien we op datzelfde moment elk achter een computer zitten en ook Benjamin is in het kantoortje te vinden. Als de bewoners kunnen eten zien we dat Cees Ramona goed in de gaten houd. Zo heeft hij opgemerkt dat ze daarnet al een broodje heeft gepakt en let hij goed op hoeveel ze nu opschept. Hij blijft zelfs in de keuken staan totdat Ramona er uit loopt. Later op de avond om kwart over zeven zien we Ramona in gesprek met Wim, één van de genomineerden. Ramona wil onder andere weten waarom Wim stemmen heeft gehad en wat hij nog wil gaan doen in Utopia. Wim laat weten één stem te hebben gehad omdat hij vlees eet en hij heeft nog veel plannen. Zo wil hij bijvoorbeeld de werkschuur af gaan maken, een Mongoolse tent bouwen met Ivan en Nicole en nog veel meer.

Wim noemt zichzelf de eerste bouwer die alles netjes op een rij heeft. ''Ze zeggen dat je een goede bouwer bent. Je kan buiten grote projecten aan gaan pakken.Wat houd je dan nog hier?''. Wim laat weten dat de groep hem ook hier houd. Hij heeft het idee dat ze hem hier nog nodig hebben en hij wil zelf ook nog blijven, maar wat ze ook kiest hij heeft er vrede mee. Wim laat het aan haar over. ''We zien het wel''. Ramona vind het fijn dat ze nu wat meer over hem weet en vind het ook fijn dat hij zelf naar haar toe kwam om te zeggen dat hij een gesprek met haar wilde. Ramona wil kort met iedereen praten en ook met de hele groep individueel. Haar keuze zal voor een deel van de groep afhangen, maar ook voor een groot deel van zichzelf. ''Ik zou me niet druk maken'', sluit ze af. Vervolgens loopt Ramona naar de keuken. Daar vraagt ze aan Naomi of ze de koeien zo gaan doen waarop Naomi laat weten dat Stefanie graag met zijn tweeën wil. Ramona zegt dat wel te snappen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.