Ramona moet om hulp vragen, het lukt haar niet alleen ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Ramona moet om hulp vragen, het lukt haar niet alleen

Ramona krijgt het niet voor elkaar

De afgelopen paar uur is er niet veel bijzonders meer gebeurd in Utopia. Om kwart over zes zagen we Ramona bij de koeien. Stuk heeft het blijkbaar voor elkaar gekregen om zichzelf toegang te verschaffen tot het gedeelte voor het kippenhok waar haar eten staat en ze eigenlijk niet mag komen. Stuk grijpt haar kans en vreet zich vol. Ramona staat erbij maar lijkt niet echt in te grijpen. Het enigste wat ze doet is Stuk roepen alsof het een mens is die haar begrijpt en luistert. '"Stuk, Stuk. Halloooo''. Ramona schud wat met het voer, maar dat helpt natuurlijk niet. Stuk heeft namelijk al een hele container met voer voor zich staan. ''Afgelopen hup'', roept ze als ze naar Stuk toe loopt. Even lijkt het effect te hebben, maar niet het effect waar Ramona op gehoopt had. Stuk staat nu namelijk niet meer bij het voer, maar IN het kippenhok.

Ramona staat ondertussen nog steeds tegen het beest te praten alsof hij haar verstaat en naar haar gaat luisteren. Ze kijkt gewoon en duwt haar niet weg. Ze doet de voercontainer dicht, maar veel nut heeft dat niet. Nog geen minuut later doet ze hem al weer open voor Stuk die weer uit het kippenhok gekomen is en lekker door eet. ''Nah ik ga dit niet fixen hoor. [...] Ik vind het niet leuk, nu moet ik er iemand bij halen'', laat ze weten als ze weer terug naar de loods loopt om hulp te halen. Om tien over half zeven zien we Naomi bij de koeien om ze te verzorgen en Rob en Nicole hebben om vijf voor zeven drie eet gasten aan tafel in de horeca keuken. Zelf eten ze gezellig mee. Later op de avond laat Mark weten best zijn hele leven in Utopia te kunnen blijven, maar dat gaat hij niet doen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.