Ramona mag blijven, Angela moet Utopia verlaten ~ Utopia Gekte

12/06/2015

Ramona mag blijven, Angela moet Utopia verlaten

Angela had Stefanie er waarschijnlijk ingehouden

De bewoners hebben zojuist allemaal hun stem uitgebracht. Zodra de uitslag om vijf over half vier bekend is haalt Naomi Angela en Ramona erbij. Ze mogen gaan staan en Naomi doet het woord. ''Lieve Ramona en Angela''. Ze houd een speech waarbij ze vertelt dat Ramona en Angela bij de laatste spannende stemming binnen zijn gekomen. Naomi stond vorig jaar precies op dezelfde plek als waar hun nu staan. Ze begint met Angela. ''Een mooie en wijze vrouw met veel ideeën voor hier. Fanatiek begonnen met een preëel, heel leuk''. Ook vult zij een generatie kloof op. Ramona is een spontane losse meid die hier ook goed past. Ze heeft haar passie laten zien. Het theater en dat was ook heel leuk. Ze zijn ook een goed team geweest samen en hebben de promotie voor de winterwonderland markt goed aangepakt en een mooie lipdub gemaakt. ''Wij hebben net een keus moeten maken. Wat we moeilijk vonden want jullie zijn allebei leuk. Zouden het goed opvullen. Lieve Ramona jij mag blijven''. Ramona slaakt meteen een kreet van vreugde. Ze is duidelijk blij om te horen dat ze mag blijven.

Angela besluit ook meteen te laten weten wat ze er van vind. ''Nou jongens ik begrijp de keuze. Ik denk echt dat je met theater iets kan doen hier. Ga daarvoor. Daar ben je goed in. Ik heb genoten de afgelopen dagen. Gisteren nog gepokerd. Lekker gegeten. Maak er iets moois van en dank jullie wel. Jullie zijn allemaal fantastisch''. Daarna word het weer lekker druk in de loods. Van Angela word afscheid genomen en Ramona word gefeliciteerd. ''Dankjewel. O wat fijn'', laat Ramona weten. Ze is echt heel blij. ''Ik zei het toch'', aldus Bjorn. Angela laat weten het jammer te vinden, maar ze begrijpt het wel. ''Helaas'', reageert Cees. Angela is benieuwd naar hoe de stemming is verlopen, maar laat weten dat morgen wel op de TV te zien. Ze gaat naar de Utopianen kijken. Angela neemt ook nog even afscheid van Stefanie. ''Ik hoop dat je hier mag blijven'', laat ze weten. Stefanie vraagt haar vervolgens of ze haar er dan in had gehouden. ''Ik denk het wel. Ik vind jou een toffe namelijk''. Al had Angela het naar eigen zeggen wel ook nog even met de groep overlegt.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.